KVÍZ: Na lovu – Na Mistrovství ČR v Hospodském kvízu se lovci utkali s legendárním hokejovým brankářem

KVÍZ: Na lovu – Na Mistrovství ČR v Hospodském kvízu se lovci utkali s legendárním hokejovým brankářem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máme pro vás další zábavný kvíz, který prověří vaše všeobecné vědomosti a možná vám napoví, jestli byste měli na to utkat se s lovci při nějakém hospodském kvízu, třeba dokonce na samotném mistrovství republiky.

Vědomostní pořady Na lovu a Superlov jsou pro lovce jistě dobrou přípravou na Mistrovství ČR v Hospodském kvízu. To letošní se odehrálo zrovna nedávno v hokejové hale v Pardubicích a vedle geniálních mozků ze zmíněných televizních soutěží se na něm ukázal také speciální host, slavný brankář a pardubický rodák Dominik Hašek. Ten si dle slov Václava Slabyhoudka počínal velmi dobře, byť možná pomalu. Ale pro lovce, kteří jsou z televizního studia zvyklí pálit odpovědi během vteřiny, je to holt trochu jiné než pro ostatní.

Já jsem tenhle kvíz nikdy nehrál, ale líbí se mi to sledovat a baví mě to, protože ti lidé, kteří tady soutěží, mají neskutečný všeobecný přehled,

popsal Dominik Hašek pro pořad TV Nova a dodal, že i on si možná někdy zahraje v nějaké televizní soutěži, ačkoli s těmi nejchytřejšími se prý nemůže srovnávat.

V kvízu, který jsme si pro vás připravili, se nemusíte obávat žádného časového limitu. Důležité bude jenom to, abyste dokázali zapátrat v paměti a vylovit z ní potřebné znalosti.

Nenechte se odradit případným neúspěchem a nějakou tou chybičkou. Zkuste si další kvíz a třeba si v něm povedete lépe. Vyzvat k souboji můžete např. Belladonnu nebo usměvavou Kvízovou dámu.

Zdroj článku: