KVÍZ: Na lovu – Potrénujte a třeba se jednou sejdete s lovci na mistrovství v hospodském kvízu

KVÍZ: Na lovu – Potrénujte a třeba se jednou sejdete s lovci na mistrovství v hospodském kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mistrovství České republiky v Hospodském kvízu je událost, která by se bez zkušených lovců z televizní soutěže Na lovu neobešla. Jestli si ale myslíte, že hned suverénně vyhráli, mýlíte se. Zkuste náš kvíz a uvidíte, že ani ten není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát.

V hokejové aréně v Pardubicích se nedávno konalo mistrovství republiky v hospodském kvízu, což je akce, na které samozřejmě nesmějí chybět jedny z nejbystřejších kvízových mozků Česka – skupina našich známých lovců z vědomostních pořadů Na lovu a Superlov.

„Nejsme z toho odvaření, zatím,“ přiznal pro pořad TV Nova Jakub Kvášovský alias Kalkulátor, že se mu zpočátku na Mistrovství ČR v Hospodském kvízu 2024 příliš nedařilo. Také Václav Slabyhoudek známý pod přezdívkou Pan Lišák připustil, že si vedou hůře, než původně očekávali.

Je to velice vyrovnané. Rozhodují třeba půlbody, body, takže jsme virtuálně, řekl bych, tak třetí nebo čtvrtí,

dodal.

Na mistrovství se objevil také speciální host, pardubický rodák a legendární hokejový brankář Dominik Hašek. Podle Pana Lišáka si v odpovídání na otázky vedl velice dobře, i když nebyl nejrychlejší. Myslíte, že byste si v takovém kvízu počínali lépe? Zkuste si to v tom našem.

Doufáme, že se vám náš kvíz líbil a hezky vám zpříjemnil náročný den. Pokud ano, doporučujeme vám k vyzkoušení další podobné kvízy. Vyzvěte k vědomostnímu boji třeba právě Pana Lišáka nebo Kalkulátora.

Zdroj článku: