KVÍZ: Na lovu – Překonejte Belladonnu tím, že správně odpovíte na otázky, které nezvládla

KVÍZ: Na lovu – Překonejte Belladonnu tím, že správně odpovíte na otázky, které nezvládla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není každý den posvícení. Ani lovci, jedni z nejchytřejších lidí Česka, nejsou vždycky neomylní a chybují u otázek, které se mnohým z nás mohou zdát jednoduché. Třeba hravě vyřešíte i ty, co se schovávají v našem kvízu. Pro Belladonnu představovaly tvrdý oříšek.

Pro Belladonnu nejsou důležité peníze, ale osobnost – osobní účet, osobní automobil a osobní řidič. Když jí manžel řekne, že má žízeň, dá mu sodu. Tyto a mnohé další vtipné hlášky trousí moderátor Ondřej Sokol na adresu lovkyně Viktorie Mertové v zábavném vědomostním pořadu Na lovu.

Samozřejmě tak činí na základě průpovídek, které pro něj vymysleli scenáristé. Belladonna si to ovšem, stejně jako její kolegové, nebere nijak k srdci, ale s humorem. Ostatně, právě podobné komentáře jsou tím, co nás na soutěži baví, vedle napínavých štvanic, záludných otázek a zajímavých výkladů Doktora Vševěda.

Belladonna je služebně nejmladší z týmu a zatím odehrála poměrně málo her, k 5. červenci 2024 celkem 43. Dopustila se už řady chyb, např. v otázkách „Smetana na přípravu šlehačky má mít minimálně kolik procent tuku?“ a „Ray Koranteng začínal na Nově jako moderátor čeho?“ aj. Myslíte, že byste si vedli lépe než ona? Pak vyzkoušejte náš kvíz.

Další chvíle zasloužené relaxace můžete strávit s kvízy věnovanými otázkám, u kterých pohořel třeba Pan Lišák nebo usměvavá Kvízová dáma.

Zdroje článku: