KVÍZ: Na lovu – Otázky pro Kvízovou dámu by mohly zaskočit i vás

KVÍZ: Na lovu – Otázky pro Kvízovou dámu by mohly zaskočit i vás
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ospalé odpoledne či poklidný večer, kdy člověk neví, co by podnikl a čím se zabavil, takový čas je ideální pro vyzkoušení našich zapeklitých kvízů. V tom dnešním jsme pro vás přichystali pár otázek ze soutěže Na lovu. Kvízová dáma v nich chybovala, snad se to nestane i vám.

Dagmar Jandová patří mezi lovci k nejsympatičtějším. Vždycky se mile usmívá, a tak není divu, že ji mají rádi kolegové i diváci. Kvízová dáma k 4. červenci 2024 odehrála krásných 108 her a 81 z nich vyhrála.

Z toho samozřejmě vyplývá, že má na kontě i několik prohraných soubojů a štvanic. Potíže jí způsobila řada otázek, třeba „Který pražský kopec byl dříve pojmenován jako Vrch svatého Vavřince?“ nebo „Ve které zemi se přes 20 let vyrábí puky pro hokejové mistrovství světa?“ a jiné.

Už dříve v rozhovoru přiznala, že zejména témata ze sportu jí působí potíže, ale stejně jako ostatní lovci se snaží postupně dohánět všechno, v čem by snad mohla zaostávat. Nejlépe se jí obvykle daří v literatuře, divadle, české hudbě a otázkách z oblasti přírody. To jsou totiž věci, o které se zajímá i ve volném čase.

Nashromáždili jsme další otázky, s nimiž si nevěděla rady, a vložili je do našeho zábavného kvízu. Zjistěte, jak se při jejich řešení bude dařit vám.

Doufáme, že jste se u našeho kvízu příjemně odreagovali a dozvěděli se při něm i něco nového. Obohaťte se o další zajímavé postřehy ve kvízech věnovaných Doktoru Vševědovi nebo Kalkulátorovi.

Zdroje článku: