KVÍZ: Na lovu – Změřte síly s Panem Lišákem. V našem kvízu na vás čekají otázky, které mu nesedly

KVÍZ: Na lovu – Změřte síly s Panem Lišákem. V našem kvízu na vás čekají otázky, které mu nesedly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Neuškodí si občas odpočinout od náročné práce a sáhnout po nějaké zábavnější aktivitě, třeba po kvízu vycházejícím z oblíbené televizní soutěže Na lovu. V tomhle například můžete vyzvat na souboj sympaťáka Lišáka.

Václav Slabyhoudek alias Pan Lišák je nejmladším lovcem nejen u nás, ale i ve světě, vlastně si v tomto směru vydobyl rekord. Mnozí z nás by jistě ocenili, kdyby se vědomostního pořadu Na lovu účastnil častěji, zatím má odehraných jen 48 her (počítáno k 4. červenci 2024), z čehož jich 33 vyhrál.

Fanoušek Harryho Pottera a vystudovaný právník se tedy dopustil řady chyb, ale to se koneckonců stává všem lovcům a pochopitelně i těm nejlepším soutěžícím. Každý má nějaké silné a slabé stránky. Pro Pana Lišáka byly slabinou např. otázky

Jakou barvu mají plody rakytníku?

 nebo „Podle starořeckého boha Slunce dostal název který chemický prvek?“ ad.

I když člověk třeba zná odpověď, ve stresu, jaký může zažít v televizním studiu, se rázem dopustí omylu. Doufáme, že až budete řešit náš zábavný kvíz, nebudete mít zrovna okno a podaří se vám úspěšně odpovědět na všechno, v čem Václav Slabyhoudek chyboval.

Mnoho dalších kvízů čeká na to, až se do nich pustíte. Zkuste si zdolat otázky, které potrápily Kvízovou dámu, Kalkulátora nebo Belladonnu.

Zdroje článku: