KVÍZ: Na lovu – Superlov Kalkulátora baví, ačkoli nervozita ho neopouští

KVÍZ: Na lovu – Superlov Kalkulátora baví, ačkoli nervozita ho neopouští
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Napínavý Superlov, to je něco pro Jakuba Kvášovského, milovníka adrenalinu a vzrušujících vědomostních soutěží. Ve spěchu se ale občas dopouští chyb. Někdy se ho jeden nešťastný omyl drží po zbytek hry. Zkuste náš kvíz a uvidíte, jak si povedete vy.

Superlov baví nejen soutěžící a diváky, ale i samotné lovce, o tom není pochyb zejména u Kalkulátora. „Jo, ten mě dokonce baví ještě víc než Na lovu, to je skvělá jízda,“ řekl v rozhovoru pro Blesk TV Magazín, přílohu deníku Blesk s televizním programem od 31. května do 7. června 2024. „Za prvé tam jde o pořádné prachy a taky mám strašně rád, jak tam mizí ten čas, pro mě je to větší adrenalin. Ale každá z těch variant soutěže má něco do sebe.“

Právě Kalkulátor společně s Belladonnou bývá při odpovídání nejpohotovější, ale ve spěchu a touze odpovědět dřív než ostatní často udělá banální chybu, za kterou je pak sám na sebe naštvaný. Případnou nervozitu na sobě však nedává znát.

„Ze začátku jsme byli všichni úplně vyklepaní, to už samozřejmě nejsme, ale zdravá nervozita pořád zůstává. A někdy mě to tam nahoře fakt dostane. Udělám jednu blbou chybu a už se mi v hlavě honí jen to, jak jsem ji mohl udělat.“

Vy byste se neměli dopustit žádné chyby, jestli chcete uspět na výbornou v našem kvízu.

Pokud jste přece jen tu a tam odpověděli špatně, můžete to zkusit napravit v jiném kvízu. Čekají na vás záludné otázky určené původně Panu Lišákovi nebo Belladonně.

Zdroj článku:
  • Blesk TV Magazín