KVÍZ: Na lovu – Ondřej Sokol si rád dobírá Kalkulátora. Může si k němu dovolit hodně

KVÍZ: Na lovu – Ondřej Sokol si rád dobírá Kalkulátora. Může si k němu dovolit hodně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakub Kvášovský má smysl pro humor, a tak mu rozhodně nevadí, když ho Ondřej Sokol, stejně jako ostatní lovce, občas trochu (nebo i více) zesměšní. Když ale Kalkulátor udělá chybu v nějaké otázce, do smíchu mu většinou není. V našem kvízu vás čekají obzvlášť složité otázky.

Vědomostní soutěž Na lovu je mezi diváky značně oblíbená nejen proto, že nabízí napětí a umožňuje ověřit si znalosti z různých oborů, ale především je to zábavná show plná humorných hlášek. Ty mají na svědomí scenáristé, avšak do éteru je šíří šarmantní moderátor Ondřej Sokol. Děje se tak i v Superlovu, kde jediný soutěžící čelí dvěma až pěti lovcům podle vlastního uvážení.

„Jednou nás na Superlovu uváděl Ondra Sokol slovy: ‚Přichází panenka Chucky, Annabelle, zombie a Jakub Kvášovský,‘“ zasmál se Kalkulátor během rozhovoru pro Blesk TV Magazín, přílohu deníku Blesk s TV programem od 31. května do 7. června 2024. „Úplně mě to odbouralo. Ale tohle je přesně můj styl humoru, nemám problém nechat si ze sebe udělat srandu.“

Toho ostatně Ondřej Sokol rád a často využívá, ale Jakubovi Kvášovskému to nevadí. „On ví, že si toho může vůči mně dovolit hodně. Když si rejpne do Vševěda, tak ten se buď oklepe, nebo to občas ani nepochopí a dál si jede svou přednášku.“

Vy se teď můžete pobavit u našeho kvízu, v němž najdete zapeklité otázky, které zazněly v Na lovu či Superlovu.

Doufáme, že vás tento kvíz příliš neunavil a že si rádi vyzkoušíte další zajímavé kvízy, zaměřené např. na otázky, v nichž selhali Doktor Vševěd a Kvízová dáma.

Zdroj článku:
  • Blesk TV Magazín