KVÍZ: Na lovu – Otázky ze svých oborů nesmí Kalkulátor pokazit, ale stává se to. Utkejte se s lovci v našem kvízu

KVÍZ: Na lovu – Otázky ze svých oborů nesmí Kalkulátor pokazit, ale stává se to. Utkejte se s lovci v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdy se daří, někdy ne, tak to zkrátka chodí i v populárních pořadech Na lovu a Superlov. Jakub Kvášovský nejednou ukázal, že přílišná horlivost se nevyplácí. Kdo by se mu ale divil při tlaku, jemuž jako lovec musí čelit… Vy si náš kvíz můžete vyzkoušet v naprostém klidu.

Soutěživost Kalkulátorovi rozhodně nechybí, to znovu a znovu dokazuje jak v klasické verzi pořadu Na lovu, tak v mnohem napínavějším Superlovu. Diváci už si mohli mnohokrát všimnout, jak se Jakub Kvášovský dokáže vzteknout, když náhodou udělá hloupou chybu a nepodaří se mu soutěžící dohnat. Jak snáší nutné prohry a proč je nejvíc nervózní, když dostane otázku z oboru, ve kterém by měl excelovat?

„Už mnohokrát jsem na soutěžící prostě neměl. Nebo se sejde sada otázek, kdy se sám rozhodím a k tomu, co nevím, přidám tři čtyři zbytečné chyby a už to jde z kopce. Jsem matikář a zeměpisář, takže když přijde otázka z těchto dvou oborů, první, co mi projede hlavou, je: Tohle nesmíš zblbnout!“ prozradil za veselého smíchu v rozhovoru pro Blesk TV Magazín, přílohu deníku Blesk s TV programem od 31. května do 7. června 2024. „Ale i takové jsem zkazil, je to strašný tlak, ne vždycky to člověku pálí.“

Otázky, které najdete v následujícím kvízu, Kalkulátor také pokazil. Povedete si lépe než on?

Pokud jste si tento kvíz s Kalkulátorem užili, zkuste další. Nebo můžete vyměnit lovce a zaměřit se třeba na Pana Lišáka či Belladonnu.

Zdroj článku:
  • Blesk TV Magazín