KVÍZ: Na lovu – Do pořadu šel jako soutěžící, stal se nejoblíbenějším lovcem. Porazte ho v našem kvízu

KVÍZ: Na lovu – Do pořadu šel jako soutěžící, stal se nejoblíbenějším lovcem. Porazte ho v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Původně si Jakub Kvášovský myslel, že ho do pořadu Na lovu zvou, aby si zasoutěžil jako kterýkoliv účastník. Nabídka role lovce ho překvapila a potěšila, ale netrvalo dlouho a přidaly se k ní pochybnosti. Kalkulátor si nebyl jistý, zda zvládne účinkování v televizi skloubit s prací ve škole.

Kalkulátorova soutěživost je pověstná a zjevná hlavně v napínavém Superlovu, kde se snaží po boku svých kolegů odpovídat co nejrychleji. Bohužel se často unáhlí a dopustí zbytečné chyby. Zkušeností z podobných vědomostních soutěží (Riskuj!, AZ-kvíz aj.) má přitom spoustu. Obvykle se jich ale účastnil jako soutěžící. Vlastně původně očekával, že v pořadu Na lovu to bude stejné.

„No já jsem ze začátku myslel, že mě opět zvou jako soutěžícího,“ přiznal se smíchem v rozhovoru pro Blesk TV Magazín, přílohu deníku Blesk s TV programem od 31. května do 7. června 2024. „Ale když jsem pochopil, o co jde, řekl jsem si, že to zkusím. Jasný kandidát na lovce jsem ale nebyl, na Nově si mě zapsali jako náhradníka, protože jsme si prý byli dost typově podobní s Doktorem Vševědem, což mě překvapilo, protože se nejen jinak chováme, ale i vypadá o dost starší, než jsem já. Podle mě řešili jen to, že jsme tehdy měli oba brýle a vousy. Během dvou týdnů ale změnili názor a zavolali mi, že mě berou.“

Dopřejte si chvíli relaxace u našeho kvízu. Čekají vás v něm otázky, s nimiž zápolil sám Jakub Kvášovský.

Pokud se vám kvíz líbil, vyzkoušejte také další podobné kvízy. Tentokrát můžete změřit síly přímo s Doktorem Vševědem, anebo třeba s Belladonnou.

Zdroj článku:
  • Blesk TV Magazín