KVÍZ: Na lovu – Nejvíc peněz prohráli Kalkulátor a Kvízová dáma. Statistika nelže

KVÍZ: Na lovu – Nejvíc peněz prohráli Kalkulátor a Kvízová dáma. Statistika nelže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lovci z pořadu Na lovu patří mezi nejchytřejší mozky Česka, o tom není sporu. Někdy ale mohou mít smolné dny, kdy jim soutěžící utíkají ze štvanic s tučnými výhrami. Prohrané částky se tak lovcům pomalu, ale jistě nastřádají do závratných výšin. Zkuste náš kvíz a třeba si povedete lépe než oni.

Když se řekne statistika, leckomu se vybaví nudné tabulky plné nezajímavých údajů, ale v případě našich lovců z pořadu Na lovu je to vcelku podnětná podívaná. Jen si představte, že obávaný Doktor Vševěd odehrál k 30. květnu 2024 už 140 her, Kalkulátor 126 a Kvízová dáma 108. Pan Lišák s Belladonnou zatím překročili čtyřicítku, ačkoli Lišák se už blíží k padesátce.

Co se úspěšnosti týče, nikdo asi nepochybuje o tom, že i v této oblasti kraluje Jiří Martínek. Aktuálně má na kontě celkem 120 úctyhodných vítězství. Ani Kalkulátor na tom není zle se svými 93 slavnými výhrami. Zajímá vás ale, kolik peněz už celkem prohráli v marné snaze dohnat úspěšné soutěžící? Kalkulátorova prohraná částka je vůbec nejvyšší a činí 3 364 000 Kč. Jen o něco nižší částka náleží ke Kvízové dámě.

O zajímavých údajích ze soutěže Na lovu by se dalo debatovat dlouho, ale místo toho vám teď nabídneme možnost odreagovat se u našeho zábavného kvízu.

Doufáme, že jste si zdolávání našeho kvízu užili a že vás žádná z otázek nezaskočila. Jistě jste si oprášili vědomosti nabyté během školních let a snad se i dozvěděli něco nového.

Zdroje článku: