KVÍZ: Na lovu – Soutěž Doktora Vševěda zachránila před vyhořením. Utkejte se s ním v našem kvízu

KVÍZ: Na lovu – Soutěž Doktora Vševěda zachránila před vyhořením. Utkejte se s ním v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I Doktor Vševěd někdy potřebuje zásadní životní změnu. Přijetí role lovce znamenalo pro Jiřího Martínka příležitost vyzkoušet si něco nového a vlastně se i odreagovat od náročné práce. Vyzkoušejte si náš kvíz, v němž na vás čekají otázky, ve kterých chyboval.

Když do křesla lovce v televizní soutěži Na lovu usedne Doktor Vševěd, mnozí soutěžící už si minimálně v duchu začínají balit kufry. Právě Jiří Martínek, bezpochyby jeden z nejchytřejších mozků Česka, totiž platí za nejobávanějšího soupeře. Ze 140 her, odehraných k 5. květnu 2024, jich vyhrál neuvěřitelných 120. Téměř nikdy se nemýlí, ale přesto se některým podařilo nalézt v jeho neproniknutelné obraně jisté drobné mezírky.

„Doktor Vševěd je můj nejoblíbenější lovec, nejen kvůli osobní zkušenosti z natáčení, ale hlavně proto, co všechno zná. A jaké pro to má nadšení,“ píše divák a další přidává: „Za mě doktor Martínek, v reálu velký sympaťák. Navíc jsme ho s notnou dávkou štěstí porazili.“

Nabídka účinkovat v oblíbeném pořadu přitom vysokoškolského pedagoga zachránila před vyhořením. Jak prozradil, přišla právě ve chvíli, kdy nutně potřeboval nový impulz. Už od útlého věku ale toužil po vzdělání a s chutí sbíral nové vědomosti. Jako asi jeden z mála v dětství miloval školu a volný čas vyplňoval četbou encyklopedií. Troufnete si utkat se s ním alespoň prostřednictvím našeho kvízu?

Věříme, že jste si s otázkami, které potrápily i legendárního Vševěda, úspěšně poradili. Neváhejte se utkat také s dalšími lovci, třeba s Kalkulátorem nebo usměvavou Kvízovou dámou.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři