Co dnes dělá Kelly z Beverly Hills 90210? Osobní život Jennie Garthové byl zajímavý a dnes je plně spokojená

Co dnes dělá Kelly z Beverly Hills 90210? Osobní život Jennie Garthové byl zajímavý a dnes je plně spokojená
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvakrát vdaná, dvakrát rozvedená. Jennie Garthová si prožila své horší dny, nyní se ale věnuje sama sobě a své kariéře. Také má tři domácí mazlíčky, kteří jsou celý její svět. Podívejme se, jak dnes žije tehdejší hvězda seriálu Beverly Hills 90210.

Jennieiny nenaplněné lásky

Jennie vsadila na manželství s jinými herci, ale nedopadlo to podle jejích představ a dvakrát se i rozvedla. Prvně byla vdaná za Daniela Clarka a manželství bylo ukončeno v roce 1996. Potom se provdala znovu, a to za Petera Facinelliho. Ten se stal otcem jejich tří dětí. Ani toto manželství nevyšlo a v roce 2013 se opět stala rozvedenou. Místo lásky vsadila na kariéru a sama na sebe a vede vcelku spokojený život.

Věnuje se hlavně sama sobě, domácím mazlíčkům a zahradě

Jennie vede svůj vlastní život a dělá to, co uzná za vhodné. Oblíbila si hned několik koníčků. Jedním z jejích největších zájmů je zahradničení a věnování se svým domácím mazlíčkům, se kterými na zahradě tráví velké množství času. Její pejsci se jmenují Rocky a Pearl, kočičku pojmenovala Fiona. Vlastně to jsou její největší společníci, které miluje nadevše. Fotografie svých mazlíků ráda sdílí na sociálních sítích. Můžete se na ně podívat například na Instagramu.

Další koníčky, které ji naplňují

Mezi své další největší koníčky řadí cestování a objevování nových míst. Kromě toho nepohrdne trávením času se svou rodinou. Kdykoli má možnost, tráví s ní velkou část volného času.

Ale zpátky k cestování. Jennie ráda cestuje do zahraničí. Baví ji se nechat udivovat krásami světa, ať už památek, nebo jejich okolím. Oblíbila si hlavně Itálii, Řecko a Havaj. Ale kdo ví, možná v budoucnu bude mít ještě oblíbenější destinaci. A co ji na těchto destinacích tak zaujalo?

V Itálii navštívila Řím a prošla se po Koloseu, přičemž byla ohromena jeho architekturou a bohatou historií.

V Řecku ji zaujaly bílé domy a modré moře, když navštívila ostrov Santorini.

A na Havaji se naučila surfovat a brázdila vlny Tichého oceánu, čímž pro ni cesta na Havaj měla výjimečnou hodnotu.

Její tipy na vytvoření zahrady snů i ohledně cestování s rodinou

Své bohaté zkušenosti sdílí se svými fanoušky. Ohledně zahrady má jasno. Prohlašuje: „Vaše trpělivost bude krásou odměněna. Chce to čas, ale nakonec budete s výsledkem spokojeni.“

A jaké jsou její tipy na zahradničení? Neměli bychom si vybírat rostliny podle krásy, ale podle toho, zda snesou naše klima. Také je potřeba rostliny pravidelně zalévat a zvláštní pozornost věnovat tomu, kolik ta která rostlina vyžaduje vody. Hnojit bychom měli podle návodu na rostlinách a také nemáme zapomínat na ochranu proti škůdcům. Vytrhávání plevele bychom neměli podceňovat.

A co říká o cestování s rodinou, zejména s dětmi? „Cestování s rodinou je o společném prožívání a vytváření vzpomínek.“ Můžeme tedy tušit, co nám radí v této oblasti.

Důležité jej plánování míst, která chceme navštívit, ale ještě důležitější je být otevření změnám, které mohou nastat. V případě dětí bychom se měli postarat o jejich zábavu, a to kombinací toho, co si pro ně přichystáme my, a toho, co by samy chtěly dělat. A zapomenout bychom neměli ani na bezpečnost, hlavně si vzít lékárničku.

Pokračuje však i ve své kariéře

V roce 2021 si zahrála hned ve dvou seriálech, a sice Dobrosrdečné Vánoce a Left for Dead: The Ashley Reeves Story. V roce 2022 si zahrála hlavní roli ve filmu Bad Influence.

Zdroje článku: