Jedna rodina: V kůži ženy, která musí sledovat, jak se její partner raduje z prvního potomka, ovšem od jiné ženy

Jedna rodina: V kůži ženy, která musí sledovat, jak se její partner raduje z prvního potomka, ovšem od jiné ženy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak na tolik hořkých pilulek asi nebyla Lea připravená, když souhlasila s tím, aby Igor a Irena měli dítě. Lea ve skrytu duše doufala, že se pokus nepovede, a tak souhlasila. Jenže Irena i přes pokročilejší věk otěhotněla. Lea se ani na „radostnou událost“ nestačila připravit a Igorek byl na světě.

Lea s Igorem si samozřejmě vyjasnili už před devíti měsíci, jak se Igor k otcovství postaví. Jenže nepočítali s jedním důležitým prvkem. Igorova matka se po narození Igorka naprosto a nekompromisně vžila do role babičky. Konečně se dočkala vnoučete, vytouženého následníka rodu, o kterém roky snila a ve kterého už ani nedoufala. Naprosto propadla představě, že bude tou nejlepší babičkou, a začala nakupovat vše potřebné, aby se u nich Igorek měl dobře. Mrak jen sledoval, jak jeho matka blázní. Přestěhovat si Irenu s dítětem domů však odmítal.

To vše sledovala Lea jen zpovzdálí a jen Kláře se zmínila, že situaci nezvládá. Věděla, že jediný potomek jejího partnera a entuziasmus novopečené babičky tvoří tak silnou kombinaci, že tuto bitvu začíná prohrávat. Ani opakované ujištění Mraka, že se určitě do Ireny nezamiluje, ji neuklidnilo.

A už brzy vytušila, že měla pravdu a v centru dění bude Irena a dítě. Místo večeru v divadle se musela dívat, jak Igor radí Ireně, co dělat se zánětem, který jí brání v kojení. A babička si nakonec prosadila svou. Musí Irenu vzít domů, aby jí pomohli s péčí o dítě. Je přece jejich. Babička Božidara ani na vteřinu nepřemýšlela o tom, jak se asi Lea cítí. Její chování jí přišlo sobecké. Irena je přece svobodná matka a nikoho nemá.

Irena však dlouho v domě otce svého dítěte nevydržela. Sice se jí líbila péče o ní i o dítě, ale Lea se zmínila, že by mohla přejít na umělou výživu, když má s kojením problémy, a to vystresovanou Irenu natolik naštvalo, že se vrátila domů.

A tchyně samozřejmě opět obvinila Leu, že se neumí chovat. Chudák ženská se nakonec tajně šla s Irenou udobřit. Vypadá to však, že s Igorkem to ještě bude pěkné drama. Irena skončí v nemocnici a Igorek u Mraka.

Když babička u hlídání venku v parku usne na lavičce a kočárku se zmocní podivně vyhlížející kolemjdoucí, začne teprve pěkná divočina.

Norika už je na cestě domů, chce překvapit!

A vypadá to, že ani Petra a Tomáš to nemají zrovna jednoduché. Naděje na to, že Petra získá konečně peníze za dům, se jí rozplynuly a bude muset řešit bydlení. S Filipem pod jednou střechou už to nejde. Vždyť ani Bob nevěří, že mezi ní nic není. A co teprve až je v jedné posteli překvapí Norika!

Tomáš své vysněné ředitelské místo sice dostal, ale po stávce kuchařek ho čekal krkolomný pád ze třetího patra, když se snažil zachránit studenta. Nejvíce ho naštvalo, že zrovna když potřeboval školního psychologa, tak Galán seděl doma na záchodě.

Zdroje článku: