Jedna rodina: Tajemství primářky, trápení Kolibříka a rodící se vztah Petry

Jedna rodina: Tajemství primářky, trápení Kolibříka a rodící se vztah Petry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bob se s vetřelcem ve své kuchyni nemaže. Galán tak schytá ránu pánví do zad a to mohl být rád, že nebyla železná. Teprve o chvíli později vyšlo najevo, že ho Petra pozvala na kurz vaření marmelády, aby si zkusil další zážitek. Ale oba vědí, že je za tím něco víc.

To se také ukáže už za pár dnů, když Standa Galán pozve Petru do sauny. Ta to bere jako normální saunu až do okamžiku, než se jí Filip vysměje, že je naivní a že si ji chce Standa prohlédnout a možná i něco víc. To Petru znejistí a tak schůzku smskou zruší. Jenže Standa si zprávu nepřečte a zklamaný po chvíli ze sauny odchází. Neví, co si má myslet.

Petra je zaražená z toho, že jí neodpovídá a tak se za ním vydá do školy, kde si vysvětlí nedorozumění. Zajímavý je i důvod, proč si Standa vybral saunu. Tam se moc nemluví a on si chtěl s Petrou jednoduše jen posedět v tichu.

Upřímná Alice pobuřuje rodiče studentů

Alice na hodině kreslení probírá se studenty svůj netradiční vztah se dvěma muži a snaží se jim vysvětit, že láska nemá jen jednu formu. Její upřímnost se nelíbí někomu z rodičů a tak by se Alece podle ředitele měla omluvit. To však ona nechce. Byla jen upřímná a to je přece lepší, než kdyby studentům lhala. Nakonec se jí při náhodném setkání s Karlem zastane Medard.

I on si musí s Alicí něco vyjasnit. Když mu objevila v počítači materiál o Hugovi, cítila se zklamaná. Oni tři se přece nepodráží a věří si! Takže pochvalný proslov, který si na Alici Karel vyslechl, byl také trochu sebereflexí na to, že má Alice pravdu a on je jediný z trojice, kdo poklidné soužití kazí.

Darja a Kolibřík

Překvapivý je vztah, který se zrodil mezi Darjou a Kolibříkem. Ona se mu svěřila se svým traumatem, které ji pronásleduje. Zemřelo jí na sále novorozené dítě. Nebyla to její chyba, ale od té doby není schopná na sále fungovat. Při debatě došlo také na vyhrané miliony a na to, že bohatí lidé své bohatství neukazují. Kolibřík to pěkně schytal, že se chová jako pitomec. Darja mu hned na internetu našla zástupy šťastných výherců, kterým výhra nic dobrého nepřinesla a místo rozhazování by spíš měl výhru investovat, aby mu vydělávala peníze.

Jenže Kolibřík si už dost zavařil, když předváděl před ostatními, jaký je boháč a nasliboval mega oslavu a zakoupení vířivky do Vodárny. Teď se mu nechce ani dát Petře těch padesát tisíc korun, které zůstaly ze slíbeného milionu.

Jedna velká rodinka

Vypadá to, že Irena nakonec opravdu bude žít u Mraka. Jak se dozvěděla, domácí ji odmítá potvrdit nájem na byt a tak nějak během řeči vyplynulo, že u Mraka je místa dost a už si na sebe všichni zvykli. Malý Igorek je dítětem všech.

Zdroje článku: