Jedna rodina: Starosti s dětmi i bez nich

Jedna rodina: Starosti s dětmi i bez nich
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Norika se přiřítila domů jako divoká voda, aby manžela překvapila. Jenže nepočítala s tím, že bude překvapená hlavně ona. Filip si spokojeně spal v ložnici s Petrou. A schytal to i Bob, že o všem věděl a nic neudělal.

Starý dobrý manželský časy,

zasyčela Norika a zmizela uprostřed noci v koupelně, kde ze zlosti zlikvidovala Petře kosmetiku. Taková zrada!

Teprve když Filip a Petra ráno odešli, nechala si Norika od Boba vše vysvětlit. Jedné věci však nedokázala porozumět. Proč ji o celé situaci kolem Petřina domu její manžel nic neřekl.

Nakonec se s Filipem udobřila, jen se jí nepodařilo manžela přemluvit, aby se s ní přestěhoval do Ameriky. Syn už sice natáčení dokončil, ale Norika získala pár dobrých příležitostí a jak řekla, už se o ní ví a ráda by to využila. Přece jen i za štěky si vydělá pěkné peníze. Jenže Filip je Čech a nikam se stěhovat nehodlá. Na druhou stranu chce být také se synem, takže se opět ke slovu dostává střídavka, přestože Norika z toho radost nemá.

Mazat nebo polykat?

Úplně jiné starosti řeší Vilda. Poté, co se marně snaží půl roku s Olgou o dítě, už má jasno. Jeho spermie jsou tak líné, že přirozenou cestou dítě nepočne. Samozřejmě, že by mohl dát na Olgu a spolehnout se na vědu. To ale Vilém nechce a věří, že zdravým životním stylem svou schopnost přece jen nějak vylepší.

Jak to však vypadá, jeho zdánlivě jednoduchý přístup může být také pěkná bojovka. Vilda se rozhodl totiž použít i zaručenou metodu z čínské medicíny. Jenže než se k němu lahev se zázračnou tekutinou dostala, zmizel ten správný návod k použití. To mělo za následek neuvěřitelně nepříjemné svědění a hrůzu nahánějící otok na Vildově mužské chloubě. Všichni to chtěli vidět.

Tak možná po této bolestné zkušenosti mladý muž toužící po potomstvu, přece jen změní názor na lékařskou variantu početí.

Igorek má prdíky

Největší rodeo kolem dítěte se však koná u Mraka. Irena zkolabovala a skončila v nemocnici. Malý Igorek tak zůstal u Mraka, kde v domácnosti zavládlo pozdvižení. Přestože si novopečený otec vzal 14 dní dovolenou a natěšená babička zářila štěstím, v domácnosti zavládl chaos. Prdíky Igorka trápily ve dne v noci a křičel jako o život. Když konečně usnul, starostlivý taťka syna chodil stále kontrolovat, jestli dýchá. Lea, která jako jediná musela do práce, byla k smrti unavená a tak Klára sehnala chůvu.

Jenže majetnická babička nikoho cizího u vnuka nechtěla a tak dotčená pomocnice zase odešla. Teprve když si na procházce unavená babička zdřímla a bezdomovec dostal zálusk na její kočárek, bylo jasné, že se něco musí změnit a tak došlo na chůvu.

Jenže to už se Irena vrátila z nemocnice a nevěřícně zírala na tři pomocníky, kteří nedokázali obstarat jedno mimino.

Hugo, Alča a Medard
Hugo, Alča a Medard | Zdroj: TV Nova

Co vlastně ten Hugo dělá

Medard je stále více podezíravý, pokud jde o Huga. Kde ten chlapík bere peníze? Hugo totiž přišel s nápadem, že by všichni tři mohli na pár měsíců odjet surfovat do Austrálie. A hned se nabídl, že všechno zaplatí. Tentokrát však narazil nejen u Medarda, ale i u Alice. Oba se mu snažili vysvětlit, že mají práci a z té si prostě na pár měsíců nemohou jen tak ze dne na den odskočit. Alča ještě uvažovala, že třeba měsíc by mohla, ale zase se jí bez Medarda nikam nechtělo. Stýskalo by se jí. A mladý doktor si žádné dlouhé prázdniny udělat nemůže. A možná ani nechce. Nejšťastnější by byl, kdyby Hugo zmizel sám a na pěkně dlouho.

Už dnes večer na Nově.

Zdroje článku: