Jedna rodina se vrací z prázdnin a hned s přírůstkem, který spěchá na svět

Jedna rodina se vrací z prázdnin a hned s přírůstkem, který spěchá na svět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od 27. srpna se seriáloví nadšenci mohou znovu setkat se svým oblíbeným seriálem. Začíná se pohodově, na teambuildingu kliniky IVF. Právě tam zamířila i Irena v podání Petry Nesvačilové. Už během cesty začíná rodit a je jasné, že prcek na porodnici nepočká.

Rodinnou idylku u Filipa (Filip Blažek) naruší telefonát od Noriky. A takové to mohlo být hezké a klidné ráno s voňavým perníkem, který připravila Petra (Tereza Kostková). Filip není žádný hrdina a stále nevymyslel způsob, jak Norice oznámit, že se v jejich domácnosti pěkně zabydlela jeho bývalka, které nabídl pomocnou ruku. Petra se tak stává během telefonátu neviditelnou a stále doufá, že už konečně Filip Norice vysvětlí, jak se věci mají a že ona je pouze dočasný nájemník v nouzi. Pevně věří, že vyhraje soud a dostane zpět ukradené peníze za dům. Norika však něco instinktivně vycítí a také zaslechne hlas, který by u ní v kuchyni být neměl.

Gymnázium bude mít nového ředitele. Uspěje ve výběrovém řízení Karel (Tomáš Jeřábek), nebo Standa Galán (Igor Chmela)?

 A jak se Medard (Vincent Navrátil) vyrovnává se tříčlenným milostným vztahem? Tak tato dějová linka s Kristýnou Ryškou se vyvíjí hodně zajímavě.

poklidné ráno u Medarda
poklidné ráno u Medarda | Zdroj: TV Nova

S novou sezónou přichází i nové tváře

Ty by měly zpestřit děj a přivést do seriálu další dějové zvraty.

Klinika IVF má už nějaký čas novou primářku, která u svých podřízených moc oblíbená není. Přesto se Alice Bendová, představitelka primářky Darji, do Jedné rodiny těšila.

Alice Bendová
Alice Bendová | Zdroj: TV Nova

Tajně jsem si přála, aby ta role byla záporná, necharakterní, možná trochu zlá a aby měla nějaké tajemství. Darja Hoch tohle všechno má, dokonce dostala ještě něco málo navíc. Je důležité si u ní položit otázku, proč se chová tak, jak se chová. To bude pro diváky velké překvapení,

řekla o své roli Bendová. Kromě toho Alice prozradila: 

Měla jsem z nabídky hrát v Jedné rodině ohromnou radost, upřímně řečeno je to totiž aktuálně jediný seriál, který ráda sleduju.

Diváci, kteří už první epizodu ochutnali v předpremiéře, jsou s novou epizodou spokojení a možná se seriálu vrátí ztracený lesk z první sezóny.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text