Jedna rodina: Petře se randění trochu komplikuje. Filip i Karel nemají z Galána radost a o komické situace není nouze

Jedna rodina: Petře se randění trochu komplikuje. Filip i Karel nemají z Galána radost a o komické situace není nouze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Galán vytušil u Petry příležitost a protože už má samoty dost, rozhodl se tentokrát využít každou příležitost, aby udělal na ženu, která se mu líbí už od doby, co pomáhal Karlovi, ten nejlepší dojem. Konečně využije své kurzy vaření a může pro někoho připravit nějakou nezapomenutelnou delikatesu.

Karel mu to moc neusnadnil. Nejen že mu neporadil, jaké jídlo má Petra ráda, ale když se ho ptal, co jí tedy vařil on, tak mu odpověděl, že čaj.

Natěšený Standa poslal Petře domů kytku v květináči, což pobavilo Filipa. Co za chlapa pošle místo kytice růží ženě květináč? To ještě netušil, že se Petra chystá s novým přítelem strávit večer u něj doma. Odpoledne už Petru nezastihl, ale všechny potřebné informace mu poskytl Karel. Oba potom byli celý večer jako na trní. Karel tak přišel o pěknou chvilku s Klárou, která u toho nechtěla rozebírat jeho teorie o tom, že je Galán divný. Filip zašel ještě dál a když mu Petra nebrala telefon, vytáhl z Karla adresu a jel ex manželku zachránit.

Dojel právě v okamžiku, kdy Standa Petře předváděl své zážitky z doby, kdy pracoval jako tesovač žvýkaček. Oba se u toho bavili. Kupodivu trapný okamžik nečekané návštěvy zmírnil Standa, který Filipovi odborně vysvětlil, že se mu z manželky stala kamarádka a má k ní ochranitelské pudy jako k sestře, což je v pořádku.

Po odchodu ex manžela Petra Standu jednoduše svedla. Ten byl překvapený, ale noc označil za vášnivou. Konečně má Petra po vypjatém období s prodejem domu trochu vlídnější období. Nakonec, třeba jí místo k bydlení do života připluje naprosto neplánovaně a ještě s nadšeným amatérským kuchařem.

Olga má s Vildou peklo

Olga a Vilda
Olga a Vilda | Zdroj: TV Nova

Ještě před pár týdny to byl normální chlap, ale vidina potomka z něj udělala úplného pitomce. Nejenže nedokáže o těhotenství mlčet, ale je vyloženě vlezlý.

Okamžik, kdy si Olga udělala doma těhotenský test a zjistila, že těhotná není, pro ni byl momentem čisté paniky. Když jí to potom Medard potvrdil, měla větší trápení z toho, že zklamala Vildu, než z nezdárného pokusu počít. A vůbec nebylo snadné sebrat odvahu a natěšenému „tatínkovi“ říct, jak se věci mají. Ten se jí okamžik předtím zeptal, zda je opravdu to dítě jeho.

A přihlouplému Vildovi vadilo nejvíc to, že byla Olga u Medarda sama a vůbec ho nenapadlo, že by zklamání měli sdílet společně. Urazil se a odešel.

Zmínka o dítěti padla i jinde

Medard se jen tak mezi řečí zeptal Alice, jak to má naplánované s dítětem. Koho bude? Ona to nejdříve vzala jako vtip, že by nejraděj udělala koktejl spermií, aby se nevědělo, kdo je otcem a že by bylo zajímavé sledovat, komu bude dítě podobné. Medard ale na žerty neměl moc náladu a upozornil ji, že už má své roky a neměla by mateřství odkládat.

Alici zaskočil, protože o dítěti neuvažovala a mateřství ji nechybí. Je spokojená s životem, který má. Aby zakryla, že není na takový rozhovor připravená, tak to Medard schytal, že se k ní chová jako doktor.

Už následující den Medard položil Hugovi otázku:

Hele Hugo, miluješ mě?

To vyděsilo i vtipálka Huga, nakonec si ujasnili, že se nemilují, ale nijak jim to nevadí. Jen Medard nedokáže pochopit, že Hugovi vyhovuje, když jsou ve třech. On má stále větší potřebu být s Alicí sám a Hugo mu nabídl, že mu to umožní.

Zdroje článku: