Jedna rodina: Petra se zamilovala do růžové lednice a Medard do pohledné brunetky

Jedna rodina: Petra se zamilovala do růžové lednice a Medard do pohledné brunetky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak dny plynou, už je jasné, že se Olga do města nevrátí. Vilda tak stojí před posledním krokem, který ho ještě spojuje s bývalou přítelkyní. Prodává její byt, a to právě v okamžiku, kdy Galán a Petra začínají uvažovat o koupi společného bydlení.

Standa Galán sice má střechu nad hlavou, ale žije v nájmu, navíc se mu bude zvedat nájemné. Přál by si, aby si pořídili s Petrou své bydlení a mohli tak odstartovat novou životní etapu. Oba už vědí, že jejich láska nebyla jen dočasné pominutí smyslů. Standa by chtěl pravý společný domov, protože tak, jak u něj Petra žije, to vypadá, že je jen na návštěvě.

A Petra to vidí podobně. Společný byt by brala. Už dlouho je bezdomovcem a zase by chtěla, aby měla něco svého. 

Když se Vilda zmínil ve škole o prodeji bytu, Petra a Standa se vydali na prohlídku. A pak se to stalo. Stála tam, v celé své kráse a Petra z ní nemohla spustit oči. Růžová lednice byla jejím tajným snem, ale vždy si byla jistá, že by jí to nikdy doma neprošlo. Ale Standovi se líbila!

Jenže jak brzy vyšlo najevo, garsonka nejde upravit tak, aby mohla Petra udělat pokoj pro syna. Přece jen ho bude mít ještě dva roky ve střídavce.

Jak šly dny, Petra postupně do bytu přivedla celou velkou rodinu, aby si postěžovala, že tu krásnou růžovou lednici s bytem nemůže mít. Teprve Martině se podařilo matku přesvědčit, aby si konečně jednou v životě udělala radost a šla si za svým snem.

Irenin lovecký úspěch znechutil celou rodinu

Konečně přišel den, kdy se Irena rozhodla, že zajde do Vodárny na salsu a domů si přivede chlapa, aby se zbavila napětí. Osud tomu chtěl, že potkala školníka Frantu. Když jí sdělil, že dělá ve školství, měla jasno.

V noci se nikdo nevyspal. Šok však přišel až ráno, když se Franta suverénně objevil v kuchyni, aby se nasnídal. Irena mu sice přikázala, aby nevycházel, ale marně. I jí už bylo jasné, že neulovila vzdělaného profesora, ale školníka, a trochu se styděla. Noční návštěva však splnila účel.

Tereza a Medard

Možná něco visí ve vzduchu. Medard propadl kouzlu Terezy, šéfce úklidové agentury. Pod záminkou odborného poradenství se mu dokonce mladou brunetku podařilo nalákat k sobě domů a vše bylo na dobré cestě, a to až do okamžiku, než neplánovaně přišla Alice s Hugem. Těm neušlo, o co Medardovi jde, ale asi milovnici uklízení trochu vyplašili. Navíc, Medard jí tvrdil, že žije sám, a Alice si neodpustila Terezu informovat, jak to vlastně je.

Další pokusy kontaktovat zajímavou mladou ženu selhaly. Medard je z toho dost podrážděný. Alice je v pohodě, jen mu vysvětlila, že když si někoho najde, měl by o tom jí a Huga informovat, protože jejich vztah je přece založený na důvěře. Medardovi ale přišlo, že trochu žárlí.

Zdroje článku: