Jedna rodina: Petra je nezodpovědná Lolitka, Olga nevěrnice a Kolibřík nový pan domácí ve Vodárně

Jedna rodina: Petra je nezodpovědná Lolitka, Olga nevěrnice a Kolibřík nový pan domácí ve Vodárně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip už se pomalu smiřuje s tím, že Vodárna končí. Devět milionů je nad jeho možnosti a na hypotéku si netroufá. Nevzal si ji ani v době, kdy hledal pro novou rodinu bydlení a nechce se zadlužit ani teď.

Jediná osoba, která má peníze, je Kolibřík. Jenže ten na návrh Filipa a Vagiho neslyší. Přesně to mu říkala totiž Darja, že za ním budou chodit lidé a nabízet mu různé zaručeně výhodné investice. A nikdo nechápe, jak je náročné si ohlídat peníze, když inflace útočí ze všech stran a chce z něj udělat žebráka.

Dobré dny nemá ani Olga. Vilda už o záležitosti s dítětem nechce mluvit a dokonce nechce pokus ani zopakovat. Jedno zklamání mu stačilo. Přestože po něm Olga chce, aby nejel se školou na vodu, on se těší, že v jiném prostředí si pročistí hlavu.

I Olga si udělala malou očistu, ale šla na to jinak. Kombinace alkoholu a hlubokých očí kolegy Petra vedla k nevěře. Olga to vzala jako jednorázový úlet, ale noc plná neřesti bude mít ještě dohru.

Petra si užívá někde na obláčku a Filip má pár vrásek navíc

Petra se zamilovala a užívá si to. Zpívá si, změnila styl oblékání a začala víc myslet na sebe. Karel její štěstí sleduje s nelibostí a Klára mu nenápadně připomíná, že už by se mohl konečně rozvést. Nevypadá to dobře, když ředitel školy žije s jinou ženou, než kterou má za manželku.  A Karel se k tomu pomalu odhodlává. Petře štěstí přeje, ale ne s Galánem!

Filip nového muže v Petřině životě bere hůř. Navíc Petra přestala hlídat Mikeše a dělat kuchařku. To ostatním v domě trochu komplikuje život. Filip povolal na pomoc Martinu. Jenže ta je ráda, že vidí mámu šťastnou. A už je jasné, že se co nevidět Petra bude stěhovat ke Standovi. Filip zůstane na Mikeše sám a už uvažuje o tom, že by opravdu odletěl za Norikou do Ameriky. Pokud přijde o Vodárnu, tak už ho doma nic nebude držet.

Lhůta, kterou dostali nájemci Vodárny od majitele, pomalu končí. Všichni stálí hosté jsou ze situace smutní. Kam budou chodit na pivo? Majitel sice chválí chlapy, že se o hospodu dobře starali a místo zvelebili, jenže 9 milionů je tak lákavá nabídka, že místo prodat chce. A konečně se Kolibřík rozhodl, že část svého pokladu investuje.

Jenže nikdo ještě nemá tušení, že nový majitel hospody a okolních pozemků bude mít naprosto jinou představu o tom, jak by mělo místo fungovat. To se nebude líbit nájemcům ani štamgastům.

Zdroje článku: