Jedna rodina: Oslava rozvodu má dohru. Petra je k smrti vystrašená a Klára se chce vdávat

Jedna rodina: Oslava rozvodu má dohru. Petra je k smrti vystrašená a Klára se chce vdávat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filipovi už řeči kumpánů v hospodě lezou na nervy. Neustále řeší Noriku a on už je z toho unavený. Karel a Petra odejdou od rozvodu jako přátelé. To ještě Karel netuší, že Klára se těší na vdavky– když s tím nepřijde on, vezme věc do svých rukou. Galán vystraší Petru tak, že je jí až špatně.

Norika je zničená, že jí ani Bob nevěří a chválí ji za to, jak vytrvale nevěru zapírá. Norika jen žasne nad jeho radami. Prý chlap nakonec uvěří tomu, že je otec, když bude dostatečně přesvědčivá. Nakonec jediná Martina je jí oporou a obě se shodnou, že chlapi nemají tušení, jak jsou ženy v tomto období citlivé. Norika už rezignovala. Nevěří jí kamarádky, manžel, celé osazenstvo hospody a ani Bob.

Medard konečně ví, co Tereza dělá v budově, kde se natáčí filmy pro dospělé

Columbo pátrá stále po nějaké senzaci ze života Terezy, ale výsledkem je jen modřina pod okem, když je vyhozený z budovy, kam Tereza chodí. Nakonec se však přece jen dopracoval k informaci, která Medarda potěšila. Tereza točí videa, ale ne taková, jak si Columbo myslel. Asi nikoho nepřekvapí, že řeší zase úklid a trochu i vztahy.

Jenže Tereza je pro Medarda stále nedostupná. Možná to jen dobře hraje a baví se.

Pořádně oslavený rozvod

Petra a Karel se konečně rozvedli. Ze soudní síně odcházeli s úsměvem a rozhodli se, že si zajdou na kafe. Jenže jen u toho nezůstalo a oba se opili tak, že Vágy raději zavolal Kláře, aby si manžela odvezla.

Celá akce měla ještě dohru. Petra si nedávno stěžovala Standovi, že na ni nežárlí a že by přece jen trochu mohl. Jenže Galán se až moc vžil do role a Petře namluvil, že se asi na hodinu s Karlem ztratila a chtěl vědět, co dělala.

Chudák Petra byla úplně zmatená, protože rozum jí sice napovídal, že nic neprovedla, protože nikdy takové věci nedělá a byla vždy ona ta podvedená, jenže z minulého večera nemá vše úplně v jasném světle. Galán byl hodně přesvědčivý a Petra k smrti vyděšená. Dokonce jí nalhal, že Karel už se Kláře přiznal!

Teprve v okamžiku, kdy Petra marně volala Karlovi, jí Standa řekl, o co jde, a omluvil se, že to přehnal. Vžil se tak moc do role, že mu samotnému bylo stejně špatně jako Petře.

Svatbě se nevyhne

Karel řeší jiný problém. Klára se chce vdávat. A je velmi přesvědčivá. Karel sice zastává názor, že mu manželství nesvědčí, ale je mu jasné, že v tomto případě jeho názor nic neznamená. Když Klára odložila nákup generátoru, pochopil, že „jde do tuhého“.

Filip se konečně vykašlal na drby

Udělal to nejlepší, co mohl. Uvěřil Norice, že mluví pravdu. A dokonce mu to potvrdil i poučený Bob, který potkal Mraka. Ten mu vysvětlil, že ovulace je nepředvídatelná a s laickými počty toho moc nezmůže. Poradil mu, ať Filipa i Noriku pošle za ním.

To nakonec Filip odmítl, ale Norika, která to slyšela, nebyla proti. Stejně si bude muset najít doktora a Filip by se měl trochu zapojit. Možná už se dozví i pohlaví miminka.

Zdroje článku: