Jedna rodina: Láska ve třech dává Medardovi pořádně zabrat

Jedna rodina: Láska ve třech dává Medardovi pořádně zabrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Medard se ocitl v začarovaném kruhu. Alču miluje, ale ona lásku ve dvou vytrvale odmítá. Bez Huga se prý necítí celá a svobodná. Nechce nikoho vlastnit a ani ona nechce, aby někdo vlastnil ji. Tak to Medardovi opakuje a ten je stále víc nervózní.

Co ho ještě víc dráždí, je skutečnost, že i přes jasné projevy nesympatie vůči Hugovi, on tvrdí, že ho má rád. Jen neustále odvádí řeč, pokud dojde na to, co dělá a kde bere peníze. Právě v tom vidí jediný nespokojený účastník mileneckého trojúhelníku jedinou naději, jak se Huga zbavit. Musí získat důkaz, že Hugo „jede“ v něčem nelegálním. A tak využívá příležitost a najme si detektiva, aby vypátral o svém sokovi co nejvíce informací. Do hry vstupuje podivín Ota Brus, soukromé očko, které si zahrál Roman Štabrňák.

Teprve se uvidí, co vypátrá. Nedá se však o něm říct, že by dokázal splynout s davem. Podivný kabát, který nosí, o něm prozrazuje, že až příliš sledoval jeden detektivní seriál a našel v něm zalíbení.

Vyžírka Irena je pro Leu trnem v oku

Irena se u Mraka zabydlela a Lea s hrůzou zjišťuje, že z dohody, kterou ohledně početí všichni zúčastnění uzavřeli, už nezbylo vůbec nic. Božidara si postavila hlavu a rozhodla se, že si ve svém domě bude sama rozhodovat, kdo tam bude bydlet. A jediného vnoučka tam jednoduše chce mít.

Jenže Lea už potřebuje upustit trochu páru a tak jí nedá velkou práci Irenu urazit tak, aby si pod rouškou tmy zabalila věci a dům tajně opustila.

Ani po jejím odchodu se atmosféra v domě nevrátí do starých kolejí. Na roztomilé miminko už si všichni zvykli a dokonce i Lea uznala, že jí malý Igorek moc chybí. Mrak se raději mezi ženy neplete a jen přikyvuje. Vždy a všem. Lea nakonec udělá velké gesto a Irenu přivede zpět. Konečně jsou všichni spokojení. Irena se dušuje, že o Igora nestojí a jde ji jen o to, aby měl syn vybudovaný vztah s otcem. Ale teprve čas ukáže, jak upřímná je.

Zdroje článku: