Jedna rodina: Klára pase po exotice, Norika po Americe a Káča po Kolibříkovi

Jedna rodina: Klára pase po exotice, Norika po Americe a Káča po Kolibříkovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Klára už se nemůže dočkat, až přijde její velký den. Vysnila si, že svatba bude nezapomenutelná. Když jí Karel řekl, že to bude exotika, už se viděla, jak se vdává na pláži u moře. Norika se chystá i s Mikešem do Ameriky a tentokrát se dočkala. Žárlivost a strach o těhotnou ženu Filip musel řešit.

Vágy a nový parťák

Za oceán se tak tentokrát vypraví ve třech. Přestože se Filipovi nechce, tak udělá, co je třeba. Vágy z toho radost nemá. Vrátí se mu ještě někdy jeho společník a kamarád? Alespoň že našel hned za Filipa náhradu v práci. Vilda má prázdniny, tak za Filipa zaskočí.

Filip se dušuje, že je to akce na pár týdnů. Synek dotočí seriál, Norika dodělá, co je třeba, a jsou zpět. Naštvaná je i Petra. Přijde jí, že Filip myslí jen na novou rodinu a nějak zapomněl na to, že má také v péči Vaška a ona ho v garsonce ubytovat nemůže. Vašek tak zůstane s Bobem, ale Petra má pocit, že to nebude moc fungovat.

Překvapivé přátelství

Tereza přišla o pronájem studia na streamování, a tak si přišla postěžovat k Medardovi. Ten se jí nabídl s bytem, ale tak moc se ještě Tereza vázat nechce. Náhodou se však setkala s Bobem, když si ji Norika pozvala, aby se domluvily na úklidu pro Boba, když budou pryč. Chce, aby byl byt v pořádku, až se vrátí domů rodit.

Tereza žasla nad zásobou desek, které si Bob ochraňuje. Má podobnou sbírku po otci. Společné téma bylo na světě a po tykání nakonec přišel i souhlas s tím, že Bob Tereze se streamováním pomůže.

Svatba v ohrožení

Karel i bez svatební koordinátorky zorganizoval hezkou svatbu, jenže když přivedl Kláru k jurtě, ta rozhodně neplakala štěstím. Hned si vyčítala, že všechno nezařídila sama, a přišlo jí, že Karel ji snad ani nemiluje, když si ji cení jen na obřad na školním hřišti.

V první chvíli dokonce chtěla volat taxík a svatbu zrušit. Tak moc zklamaná byla. Když jí matka trochu domluvila, tak se přece jen pro obřad rozhodla. Exotiku si však představovala jinak.

I ona na konci dne musela přiznat, že se jí nakonec malá svatba s přáteli líbila a vůči Karlovi byla zbytečně kritická. Romantickou tečku na závěr udělal Karel, když večer v jurtě dal novomanželce obálku. Tak exotika přece jen bude.

Přátelé sice kroutili hlavou, když zjistili, jaký svatební dar by novomanželům udělal radost, ale nakonec ten generátor přece jen koupili!

Zlatokopka v akci

Norika se sešla ve Vodárně s kamarádkami a zmínila se, že ten upocený chlapík v teplákách je majitelem hospody a vyhrál hromadu peněz. Děvčatům se zaleskly oči a jedna z nich se rozhodla, že zkusí štěstí. Sponzora by už nutně potřebovala, protože vlastní údržba je stále náročnější.

Z počátku to vypadalo, že Kačka bude úspěšná. Absolvovala s Kolibříkem trénink a v sauně se nestyděla. Jenže potom došlo na peníze a bylo po romantice. Jarda pochopil, že je to přesně tak, jak mu tvrdili kluci, a milá Kačka si udělala zálusk na jeho výhru. Smutek potom zapil v hospodě.

Zdroje článku: