Jedna rodina: Když je štěstí unavené, sedne i na Jardu Kolibříka. Ostatní se nestačí divit

Jedna rodina: Když je štěstí unavené, sedne i na Jardu Kolibříka. Ostatní se nestačí divit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Medard plánuje velké odhalení Hugových úchylek, Olgu čeká transfer embrya a nejvíce je z toho vystresovaný Vilda. Nemůže se dočkat, až přijde den D. Petra se projela na plošině popelářského vozu a po dlouhé době na chvíli zapomněla na své starosti.

Medard si vše pečlivě připravil, aby mohl Alici ohromit výsledkem detektivního pátrání. Pro něj až zvrácený způsob obživy svého soka probíral i v práci. Ani na okamžik ho nenapadlo, že Alice nebude sdílet jeho pohoršení.

Madard připravil projekční plátno a hodlal ze snímků Hugových chodidel udělat slavnostní projekci nejen pro Alici, ale i pro Huga. Jenže ten ho přechytračil a možná vytušil, že je ten správný čas, aby šel s pravdou ven. Medarda tak v odhalení předběhl a ten se nestačil divit, jak Alici tato informace pobavila. Dalo by se dokonce tvrdit, že Huga obdivuje, jak šikovně dokáže vydělávat peníze.

Bombastická výhra

Kolibřík a Petra
Kolibřík a Petra | Zdroj: TV Nova

Petra se stále snaží hledat dostupné bydlení a Bobovi pomalu začíná docházet, o co přijdou. Vždyť Petra jim vyvařuje, stará se o Mikeše, dokonce mu koupila i pivo. Zatím se ale nemusí obávat, vypadá to, že poslední byt na inzerát byl jen vlhkou dírou a Petřino nadšení pro stěhování trochu povadlo.

Naděje jí svitla v okamžiku, kdy se musela vzpamatovat ze šoku, že los, který koupila Kolibříkovi, byl výherní. Filip se zmínil, že Kolibřík má v plánu jí dát milion, což by jí samozřejmě s novým bydlením hodně pomohlo. Jenže lakomý trenér si velkorysost rozmyslel. Nejraději by se nedělil vůbec, dokonce se chtěl vykroutit i ze zaplacení útraty v hospodě, přestože všechny zval. S bolavým srdcem tedy nakonec souhlasil, že Petře dá padesát tisíc, ale i to možná ještě nedopadne.

Filip i Vagy jen žasnou. Vždyť kdyby nebyli poctivci, Kolibřík by měl stále holý zadek. Když se v hospodě opil, los ztratil a byli to právě oni, kdo mu ho vrátili.

Petra tak nejspíš žádnou velkou odměnu nedostane, ale vlastně jí to nakonec až tak moc nevadí. Prožila malé dobrodružství a někde uvnitř je šťastná, přestože neví proč.

Projížďka s popelářským vozem

Když šla do Vodárny, překvapil ji Galán, který kolem ní projížděl jako obsluha popelářského vozu. Prý to má jako koníčka, zkouší si různé profese, aby víc rozuměl lidem. K jeho překvapení Petra neodmítla nabídku na svezení, a tak si jízdu na popelářské plošině užila stejně jako Galán, který ji chránil vlastním tělem a vypadalo to, že ani jednomu z nich blízkost nebyla nepříjemná. Že by nečekaná láska přece jen přerušila Petře špatné období?

Vilda se rozhodl být u toho, když šla Olga na oplodnění, a své nadšení tak propagoval, že ho Medard chtěl jednu chvíli vyhodit. Olga sice jeho nadšení krotí a vysvětluje mu, že ještě nemají vyhráno, ale doma už je připravená hromada těhotenských testů a Vilda už by nejraději vybírat pro potomka i školku.

Zdroje článku: