Jedna rodina: Filipa sžírají pochybnosti o otcovství a Karla s Klárou vidina konce světa

Jedna rodina: Filipa sžírají pochybnosti o otcovství a Karla s Klárou vidina konce světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vágy to možná nemyslel ve zlém, ale od okamžiku, kdy bylo do vzduchu vypuštěno podezření, že si Norika přivezla malého Američana, je Filip sám na pochybách, zda přece jen nemá jeho kolega pravdu. A situaci nepomáhají ani chlapi, co chodí na pivo a věc rozebírají.

Filip už pochopil, že se bude muset zeptat Noriky, ale neví jak. Přijde mu tak obyčejně šťastná, jako by vůbec neměla o otcovství žádné pochybnosti. Jenže čím víc o tom Filip přemýšlí, tím víc je nahlodaný a přehrává si v hlavě ty nejhorší scénáře. A v okamžiku, kdy si Norika volala s nějakým režisérem jménem Jeremy, už má Filip jasno. To Jeremy bude otcem dítěte, které mu chce Norika podstrčit!

Bob vidí, jak se Filip trápí a jen kroutí hlavou. Posílá ho kouknout se na kliniku k Mrakovi, aby si uvědomil, kolik lidí na takové štěstí, jako je dítě, čeká. Má být prostě rád, že bude otcem a nic neřešit. Jenže to Filipovi moc nejde a tak nakonec otázka padne.

Norika sice už chvíli sledovala podivnou náladu Filipa, ale až teď konečně přišla na to, co za tím je. Plný talíř špaget s rajčatovou omáčkou skončil na Filipově hlavě.

Standa a Petra přecenili své síly

Standa a Petra už plánují stěhování, které nakonec bude hodně bolet. Oba je chytí záda a tak místo romantického zabydlování jsou jako dva lazaři. Ještě že mají tak velkou rodinu a našli dobrovolníky, co přiložili ruce k dílu.

Konec světa je za dveřmi

Karel a Klára jsou stále více přesvědčeni o tom, že musí být připravení, kdyby se něco fatálního stalo. Dokonce vzali děti o víkendu pod stan k Vodárně, aby je připravili na kurs přežití, na který se plánují vydat o prázdninách. Nákup generátoru je už zahrnutý do rodinného rozpočtu a Karel vážně uvažuje o nákupu plynových masek.

Vyplašené děti hledají záchranu u babičky a tak se Lea i s Mrakem vydávají navštívit Klářinu rodinu. O tom, že děti ani trochu nepřeháněly, když popisovaly situaci u nich doma, se přesvědčili hned po vstupu do bytu. Právě se ocitli při nácviku situace, kdy budou bez elektřiny.  

Tereza je nedostupná

Medard je zklamaný z reakce Terezy na jeho svobodu. Místo rande přišla studená sprcha. Místo toho, aby to vzal postaru, dvořil se jí a zatnul zuby, rozhodl se pro snadnější variantu. Musí zjistit o Tereze co nejvíce informací. A tak dostal místní Columbo opět práci.

Není však tak rychlý, jak by Medard chtěl a podařilo se mu jen vystopovat, že Tereza asi na tři hodiny zmizela v budově, kde sídlí hned několik společností a jednou z nich je i firma, která natáčí filmy pro dospělé. A tak má teď Medard plnou hlavu toho, že holka, do které se zamiloval, točí filmy pro pány. A nejspíš chvíli potrvá, než Columbo vypátrá něco dalšího.

Zdroje článku: