Jedna rodina: Darja musela učinit rázné opatření. Všichni zůstali jako opaření

Jedna rodina: Darja musela učinit rázné opatření. Všichni zůstali jako opaření
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těžké časy zažívají i ve Vodárně. Nový majitel neumí ani narazit sud s pivem a hosté se bouří. Ani nový hospodský se neosvědčil a Kolibřík situaci vyřešil tak, že z výčepu udělal samoobsluhu. Nic totiž nestíhá. Nechápe, jak to Filip a Vágy všechno zvládali. Nervy má i z provozu sauny.

Poté, co měla Olga pozitivní test na alkohol, šla Darja novinku oznámit řediteli. Nečekala však takovou reakci. Olga musí dostat padáka! Není to první problém, který s ní je, a alkohol na pracovišti je podle něj vrchol. Klidně mohla do průšvihu dostat celou kliniku. Při práci, kterou dělala, je třeba maximální soustředění a preciznost. Ani námitky, že je Olga ve své profesi skvělá, ředitele neobměkčily. Darja předpokládala, že postačí nějaký finanční postih, a i ona byla z vyhazovu nesvá. Ale poslední slovo má ředitel.

Novinku oznámila všem veřejně, aby se zabránilo spekulacím. Nikdo tomu nechtěl uvěřit a Olga byla doslova v šoku. Mrak si ještě za Darjou zašel, aby jí řekl, co si o tom myslí, ale Darja si stála za svým. Ona by Olgu nevyhodila, ale musela.

Ve Vodárně je jedna změna za druhou

Vodárna je v totálním chaosu a všichni volají po návratu původního personálu. Filip a Vágy sice předstírají, že je jim doma dobře a najít si jinou práci nebude problém, ale i jim se stýská a chybí jim každodenní dril. Bob jim radí, aby oprášili živnost a šli znovu dělat výškové práce, ale to už se jim moc nechce. A nadšená by z toho nebyla ani Norika.

Zatím si ani jeden nechce přiznat, že se vrátit chce. Tato iniciativa by musela především vzejít od Kolibříka. Tomu nevydrží nervy v okamžiku, kdy najde v sauně Olgu v bezvědomí. Ta po stresujícím rozhovoru s Vildou hledala způsob, jak „vypnout“, ale asi neměla úplně v plánu bezvědomí a následný pobyt v nemocnici, kam ji doprovodil v sanitce Vilda.

A následně se ve Vodárně stočí rozhovor k návratu Filipa a Vágyho, kteří se tam náhodně i s Kolibříkem potkali. Vypadá to, že vše je alespoň tady na dobré cestě.

Horší to má Olga. Než šla do sauny, byla na procházce u řeky s Vildou. Trochu doufala, když ji žádal o setkání, že se třeba uklidnil a dá jí druhou šanci. Jenže žádný velký návrat Vilda neplánuje. Je mu to líto, rád jí pomůže se vším, co bude potřebovat, ale už jí nemůže věřit a bojí se, že by za čas mohla mít další zkrat a situace by se mohla opakovat.

Zdroje článku: