Jaké hry se dočkají seriálových adaptací. Patří mezi ně i vaše oblíbené?

Jaké hry se dočkají seriálových adaptací. Patří mezi ně i vaše oblíbené?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rádi si občas zapaříte nějakou tu hru na počítači nebo tabletu? Možná i ta vaše top hra se v nejbližší době dočká své seriálové adaptace. Které hry se budou moci touto výsadou pochlubit?

Slavné hry

Slavná čtyřka her, která se během nadcházející doby dostane také do televizí a streamovacích služeb – tak by se dalo shrnout oznámení, které vydávají různé tvůrčí skupiny. O jaké konkrétní projekty se jedná?

Postupně bylo oznámeno, že se vlastních seriálů dočkají milovníci her Cuphead, The Last of Us, Cyberpunk 2077 a nově také Disco Elysium.

Hra vytvořená na motivy románu

Poslední zmíněná hra Disco Elysium byla postavena na románu Roberta Kurvitze s názvem Sacred and Terrible Air. Román i hra pak vypráví příběh zkušeného detektiva, který má za sebou tajemnou minulost. Ocitá se v situaci, kdy musí ve velmi krátkém čase vyřešit případ, který by mohl přerůst v občanskou válku mezi stoupenci významných politických stran.

Hra získala několik významných cen, a to včetně ocenění za nejlepší nezávislou hru nebo nejlepší příběh, a ceny si odnesla i na předávání filmových cen BAFTA, které v sobě zahrnují i kategorii za nejlepší hry.

Hra Disco Elysium tak také dostane svůj vlastní seriál. V současné době se pracuje na vývoji scénáře.