Inkognito se vrací na konci prázdnin se stejnou partou hadačů

Inkognito se vrací na konci prázdnin se stejnou partou hadačů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Původní formát Hádej, kdo jsem byl podle recenzí diváků sice oblíbenější, ale i Inkognito si našlo své diváky a má za sebou více než sto dílů. A protože je na světě přes pět tisíc profesí, tak je z čeho vybírat.

Stálicemi panelistů jsou Jakub Prachař, Ondřej Gregor Brzobohatý, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Daniela Brzobohatá, Adéla Gondíková, Petr ŠvancaraRichard Genzer. Ani v premiérových dílech se osazenstvo nezmění. Občas přijde talkshow doplnit pro zpestření milý host. Těšit se můžete třeba na Dagmar Havlovou, Andreu Bezděkovou nebo Ewu Farnou.

V roli moderátora i nadále zůstává Libor Bouček, který musí občas rozvernou partu hadačů trošku krotit. Mezi nejzajímavější hádaní patří situace, kdy se na židli tajemného hosta objeví někdo z rodinných příslušníků hadačů, jako například matky Prachaře a Brzobohatého nebo manžel Adély Gondíkové.

Libor Bouček patří v současnosti k našim nejzkušenějším moderátorům. Uznání a popularitu mu přineslo hlavně moderování sportu a má za sebou i tak velké akce, jako je MS v hokeji. Odmoderoval i mistrovství světa v basketbalu, které se odehrávalo na Filipínách, v Japonsku a Indonésii. Má za sebou také velice rozsáhlou práci v dabingu. Jeho hlas zazněl třeba ve filmech Bukanýr, Kráčející skála, Chvění, Na západní frontě klid, Psycho, Dredd a mnoho dalších.

Tři otázky pro Libora Boučka:

Která ze všech profesí, které jste díky rozhovorům s hosty pořadu Inkognito měl možnost poznat, vás zaujala natolik, že si na ni často vzpomenete?

Jednoznačně uspávačka dětí. Ta vzbudila největší zájem i v mém okolí, všichni na ni chtějí kontakt. Rád ho komukoli předám.

Jak se pracuje s lidmi, kteří nejsou zvyklí na televizní kamery?

Je to splněný sen, protože mám možnost bavit se s lidmi, kteří svoji práci vykonávají s láskou. Je to čistá radost a pro mě osobně jsou to často zajímavější rozhovory než povídání s některými hvězdami Instagramu.

Je ještě nějaká profese, se kterou byste se chtěl v pořadu potkat?

Ano, mám jednu vysněnou – povolání syn. Už se na tom pracuje…

Inkognito pokračuje na Primě už 29. srpna.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text