Honeymoon – líbánky k nepřežití: Zdeněk by si zasloužil mimořádné ocenění za to, že Janu neposadil na vor a neposlal do světa

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Zdeněk by si zasloužil mimořádné ocenění za to, že Janu neposadil na vor a neposlal do světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco na televizních obrazovkách dobrodružství pěti párů teprve začíná, prima+ už je o pár dní dál a rozhodně na sebe strhává nejvíce pozornosti věčně naštvaná Jana a pohodář Zdeněk. Není divu, že je Jana sama.

Tak otravnou, sobeckou a negativní osobu museli tvůrci pořadu dlouho hledat. A je to ona, kdo si pořád nahlas stěžuje, jak špatného partnera dostala! Ani na vteřinu si zřejmě nepřipustila, že s ní není něco v pořádku. Jana je tak plná negativní energie, že si ani nedokáže užít magické místo, kde může měsíc pobývat.

Oba už se shodli, že z toho velká láska nebude, ale Zdeněk si i tak chce pobyt na krásné pláži užít. Má hodně teoretických znalostí a je manuálně zručný. Je navíc i navzdory kyselým obličejům své partnerky ochotný jí splnit vše, co jí na očích uvidí. Nic pro něj není problém. Chce kokos? Má ho. Chce udělat šatník? Má ho.

Jana se nestydí
Jana se nestydí | Zdroj: FTV Prima

Dokonce i ona dokázala přiznat, že se Zdeněk snaží s ní vycházet, ale ani na okamžik ji nenapadlo, že by to mohla také zkusit. Chová se k němu jako povýšená královna, která mu blahosklonně dovolí, aby se o ni staral. Sama pro lepší atmosféru na pláži není ochotná udělat nic, tedy pokud nepočítáme to, že ukázala prsa. Ale s její zlou povahou je to spíš proto, aby ukázala Zdeňkovi, co má a co by mohl mít, kdyby nebyl Zdeněk.

Pokud to s ní tento sympaťák, který by se rozhodně v divočině neztratil, vydrží, bude hrdinou této reality show.

Jana bude hezky opálená
Jana bude hezky opálená | Zdroj: FTV Prima

Jana a Martin

Zatím nejčerstvější (čtvrtý) pár se také po ránu netváří moc romanticky. Jana nemohla spát a několikrát Martina v noci vzbudila. To se mu moc nelíbilo, navíc mu hned od rána nebylo nejlépe od žaludku.

Nakonec ale přece jen došlo na nějaké to tulení a Jana se nabídla, že o ostrovního muže bude pečovat. Snažila se rozdělat oheň, což nakonec nemocný Tarzan nevydržel a šel jí pomáhat. Když zlomil otvírák na konzervy, zadělal si na budoucí obtíže. Se svou nešikovností se mu budou obtížně otvírat konzervy nožem, přestože to zase tak složité není.

Jana naštěstí pro něj nevypadá, že by na jeho šikovnost byla nějak zaměřená, tak snad se něco na ostrově naučí. Potřeboval by rychlokurz od Zdeňka.

Simona a Michal

Ostrovní mláďata jsou zatím v pohodě. Je to hlavně proto, že Simona navzdory mládí pochopila, že musí chválit a chválit a nechává Michala, aby měl pocit, že je dominantní. Ráda mu pomáhá, když chce, a také mu dokáže nechat prostor, když si chce prosadit svou. Je ale otázkou, jak jí dlouho tato role bude bavit. Zatím spolu vyrobili stolek, na což je Michal náležitě pyšný, přestože jeho výrobek asi nebude mít dlouhou životnost. A dokonce ho napadlo pochválit Simonu, když zdokonalila jejich ostrovní kalendář. Na této pláži to zatím funguje dobře.

Veronika a Roman

Už po pár dnech Veronika pociťuje, že navzdory sympatiím, které k Radkovi cítí, potřebuje někdy být i sama a také se občas sama rozhodnout, kdy chce jeho společnost. Trochu se jim komplikuje i situace v kuchyni, protože několik konzerv snědli jen tak a zásoby se tenčí. Pokud nepřiplave další jídlo v oranžovém kufru z moře, budou muset volit jen těstoviny nebo rýži. Oba by uvítali buřty a pivo, ale to se jim asi brzy nesplní. Podle Verči však situace zatím není kritická.

Na procházce po pláži si také ujasnili, že nechají věcem volný průběh a nebudou se za každou cenu snažit vytvořit pár. Je to hlavně podnět od Veroniky. Roman souhlasí s tím, že jí nebude do ničeho nutit. Snad ale pochopil, že to bude chtít něco navíc, než jen žít vedle sebe. Měl by Veronice dát důvod k tomu, aby ho chtěla, pokud se chce pohnout dál.

Zdroje článku:
  • iprima.cz,
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text