Honeymoon – líbánky k nepřežití: Věčně kyselá Jana se diví, že po ní Zdeněk nevystartuje, když spí v rouše Evině

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Věčně kyselá Jana se diví, že po ní Zdeněk nevystartuje, když spí v rouše Evině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdeněk a Jana mají prakticky tichou domácnost. Ne že by snad na jiných plážích stříkaly gejzíry vášně, ale Zdeněk je na tom zřejmě nejhůř. Měl by požádat o „výměnu manželek“. Třeba Verča by se k němu rozhodně hodila víc.

Jana uvedla, že žije deset let sama. Nesnáší pátky, když jede z práce a už ví, že až do pondělí bude sama jen se psy. Čím to asi bude? Ani na obrazovce si nedělá nejlepší reklamu, přestože chodí před kamerou už úplně běžně nahoře bez. Jenže kdo by chtěl ženu, ze které padají věty jako:

Já Zdeňka vnímám … něco jako jezevčíka. V posteli ho akceptuju!

Doma by ho brala jako řemeslníka, aby jí udržoval dům. Tak je asi jasné, že před jejím domem asi nebudou zástupy nápadníků.

Zdroj: FTV Prima

Veronika a Roman

Zřejmě nejžhavější věc, která se v této reality show udála, je Veroničin erotický sen. Jak uvedla, zdálo se jí, že se s Romanem procházela po pláži a rozebírala s ním jejich společné dovádění.

Nedá se však říct, že by to dvojici k něčemu podobnému inspirovalo. V extázi byli z nového kufru, kde našli ovoce a samozřejmě chobotnici.

Mária a Milan

Nováčci se na pláži rozkoukávají a nachází různé předměty do domácnosti. Jak to vypadá, Mária k životu moc jídlo nepotřebuje, takže Milan si nejspíš bude vyvařovat sám, pokud se mu podaří rozdělat oheň. Na křesadlo se moc nadšeně netvářil.

Trochu si postěžoval, že do soutěže šel proto, aby si zahojil zlomené srdce. Jeho bývalá partnerka byla ze Slovenska a jmenovala se Mária. A tak usoudil, že je mu asi Mária souzená, když ji vyfasoval i na ostrově.

Simona a Michal

Simona už si úplně přestala hrát na hodnou manželku, takže na pláži je trochu elektrizující atmosféra. Není v tom ale ani náznak erotiky. Michal sice uznal, že když se pořádně nenají, tak je vzteklý a nepříjemný, ale krotit se nehodlá. Pár se tak hádá už kvůli všemu.

Chobotnice se samozřejmě zkazila. Osadníci pláže se sice pokusili ugrilovat alespoň chapadla, která ještě nezaváněla, ale nějak jim to na grilu nešlo. Vůbec je nenapadlo, že by si mohli zkusit chapadla uvařit, když jim přišlo, že na grilu jsou stále syrová.

Ještě štěstí, že Simona s Michalem nemají porcelánové talíře. Už by nejspíš létaly vzduchem.

Jana a Martin

Na této pláži je už samo rozdělání ohně velkým dobrodružstvím. Nejlepší jsou debaty o tom, že místo cukru by potřebovali sůl. Nikdo jim neřekl, že je mořská voda slaná? Tak to by asi neměl být problém si ji v kotlíku odvařit…

Ani na této pláží to nevypadá na velkou vášeň. Sem tam se objeví pusa. Takže i snaha se musí ocenit.

Zatím páry budí spíš rozpaky. Milan a Mária se zatím oťukávají, ale další čtyři dvojice se ani moc nesnaží se trochu poznat.

Zdroje článku: