Honeymoon – líbánky k nepřežití: Třicátnice Veronika šla hned donaha, potom se ale stáhla. Roman něco pokazil

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Třicátnice Veronika šla hned donaha, potom se ale stáhla. Roman něco pokazil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika Kolínská je krásná žena slovanského typu. Ženství z ní vyzařuje každým pórem její kůže a je důkazem toho, že mladá žena může být krásná i v případě, že nedrží diety a má plné tvary. Navíc, není to žádná stydlivka a už první večer se šla sprchovat nahá a Roman nemusel kvůli tomu na jiný ostrov.

Na této reality show jsou milé dvě věci:

 1. Lidé na jednom místě spolu nesoupeří. Jen Janě Boháčkové to zapomněli říct. Nejde tedy o podrazy, pomluvy a jinou taktiku. Možná se někdo dokáže chvíli přetvařovat, ale dlouho mu to nevydrží.

2. Druhá věc je přirozenost. Reality show Love Island shromažďuje mladé lidi, kteří tráví dny tím, že o sebe dbají. Založit vztah na tom, že se kluk holí a holka tráví šest hodin denně u zrcadla, je v normálním světě nepoužitelné. Takové páry tedy chvíli fungují na základě toho, že se oba ve své nejlepší podobě ukazují médiím a mají z toho finanční zisk, ale všichni víme, že tak partnerství nefunguje. Ideální obrázek manželky na deseticentimetrových podpatcích, jak běhá po domě ve společenských šatech za dcerou, umí prodat snad jen Leoš Mareš.

Veronika Kolínská (33 let)

Veronika Kolínská
Veronika Kolínská | Zdroj: FTV Prima

Veronika je živel. Možná byla odhodlaná do vztahu jít už první den, ale něco ji zastavilo. Možná změna nastala v okamžiku, kdy se Roman zmínil, že od posledního vážného vztahu uplynuly sotva dva měsíce. A žádná žena nechce být náhražkou nebo převoznicí, která má za úkol zahojit bolavou duši.

Proč jsi se přihlásila do reality show?

Přihlásila jsem se, protože jsem už delší dobu sama a normální cestou se mi najít partnera nepodařilo, tak jsem to zkusila touto cestou. Zároveň jsem chtěla zkusit něco bláznivého a vyjít ze stereotypu, zažít něco, na co budu vzpomínat po celý život.

Co od toho očekáváš?

V první řadě určitě partnera do života, zažijeme spolu něco, co by v nás mohlo vytvořit silné pouto. Zároveň od toho očekávám jiný pohled na život, na to, v čem žijeme a jaké vymoženosti máme k dispozici a jaké to bude bez nich. Je to skok do neznáma, překonání nějaké formy strachu a já věřím, že mi to přinese jen pozitivní věci.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Věřím, že se dá na první pohled do někoho zakoukat, zafunguje chemie a časem z toho vznikne láska, ale vyloženě láska to na první pohled podle mě není.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Ideální typ muže nemám, aspoň co se týče vzhledu. Je pro mě důležité, aby mezi námi byla jiskra, aby zafungovala chemie, to je podle mě hodně důležité. Samozřejmě pokud zafunguje toto, tak je pro mě důležité, aby byl ten dotyčný upřímný, empatický, měl stejný smysl pro humor a stejné hodnoty jako já.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Vysněné místo na líbánky nemám, ale určitě si vysněné líbánky představuji na místě, které budeme mít rádi oba dva. Jelikož miluju přírodu, tak klidně někde v přírodě, na horách, kde je klid.

Roman Šebesta (33 let)

Roman neskrývá své sympatie k Veronice, ale podle trojice zábavných komentátorů (Hranáč, Švanci, Lhotská) chce Veronika trochu dobrodružství, tajemna a akce. Roman je pro ni podle trojice moc přímý a bude ji nudit. Neumí zkrátka rozehrát tu pravou hru svádění a je fixovaný pouze na námluvy, což neplatí o jeho partnerce, která čeká trochu adrenalinu, nejen med.

Proč jsi se přihlásil do reality show?

V minulosti jsem se okrajově účastnil podobného projektu, ale nedopadlo to podle mých představ. Neustále jsem myslel na to, proč to vlastně nevyšlo. Po pár letech se náhodou podívám na portál TV PRIMA, kde na mě vyskočila nová seznamovací reality show. Ani vteřinu jsem neváhal a vyplnil jsem přihlášku. Chtěl jsem zažít znovu celou tu atmosféru z castingů, poznávání nových lidí a navazování nových přátelství. Mám rád všechno to napětí, dokonce i nervozitu spojenou s tím, co mě čeká. Je to pro mě jedna velká neznámá, ale možnost poznat ideální partnerku někde v tropické destinaci, kde „krabi dávají dobrou noc“, je celkem vzrušující a zároveň nevšední zážitek.

Co od toho očekáváš?

Očekávám zkušenost, která mi naprosto změní život. Je to nevšední a výjimečná možnost poznat ženský protějšek v podmínkách, které neodpovídají ničemu, co známe z „obyčejného světa“. Je zcela jasné, že v extrémních podmínkách a při hlubších zážitcích spolu lidé mají daleko větší pouta. Nejsem si sice zcela jistý, jak moc je reálné v tomto uspět, ale rozhodně jsem tomu otevřený. Zároveň bych rád zažil ostrovní podmínky, kdy budu muset fungovat na základě menšího množství jídla, budovat tábor z přírodního materiálu, bojovat s nepohodlím, horkem, hmyzem a dost možná i svými náladami a emocemi, stejně tak jako u svého protějšku. Odhaduji, že to bude pro obě strany velká zátěž a máme šanci se v těchto podmínkách o sobě dozvědět věci, které bychom v běžném světě nikdy nezjistili. V neposlední řadě by se mi hodilo i něco zhubnout, z pekáče jedné buchty vyrobit šest menších buchtiček.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Dříve jsem věřil na lásku na první pohled, ale čím jsem starší a zkušenější, a věřím, že i moudřejší, tak dávám přednost lásce na druhý pohled. Abych to objasnil, tak věřím, že se dá láska k danému protějšku doslova vybudovat i s postupem času. Právě na základě zážitků a emocí, které s daným člověkem zažijeme, se může láska prožít, nebo taky nemusí. Když se ale vrátím k základní otázce a odpovím na ni, tak v hloubi duše věřím na lásku na první pohled, i když to bývá mnohdy spíše iluze a ze svojí strany ji rozhodně nevyžaduji. Zároveň však doufám, že ji v životě zažiju a promění se jednoho dne v manželský a rodinný život.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Rád bych poznal ženu, ať už je jakákoli, se kterou se budu cítit dobře jako muž a ona vedle mě dobře jako žena. To je pro mě naprostý základ, od kterého se vše odvíjí. Jak už jsem zmínil, tak nevyžaduji cítit lásku na první pohled. Ze základních vlastností vypíchnu pokoru, toleranci, spolehlivost. Dále, jako náruživý sportovec a cestovatel bych byl rád, kdyby byla sportovně a světácky založená. Z fyzického vzhledu koukám jako první na obličej, až potom na postavu. Jakožto ortodoxní dolňák a fitnessák kouknu rád na pěkně vyvinutý a zpevněný zadek než na prsa. Pozor! Zadek Beyoncé a Jennifer Lopez není pro mě velký, ale ideálně stavěný. Více mě okouzlují blondýny, ale netrvám na barvě vlasů. Pokud bude dotyčná tento typ ženy a já budu pro ni taky značka „ideál“, čeká nás společná cesta životem.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Základem je samozřejmě ideální žena, kdy líbánky jsou jen třešnička na dortu. Jsem milovník tepla a tropů, teda určitě radši někde u moře než v horách. Naposledy jsem cestoval po Thajsku, od té doby mám vášeň pro jihovýchodní Asii. V úvahu by připadaly například Vietnam nebo Indonésie. K vysněným líbánkám nepotřebuji pětihvězdičkový hotel, bohatě postačí bambusová chýše v doprovodu palem, banánovníků, exotických rostlin a zvířat. Rád bych trávil večery někde s krásným výhledem na moře, kvalitním a exotickým jídlem a dobrým pitím. Samozřejmě by byly fajn výlety po okolí, památkách, na lodích a krásných místech dané země. Neuškodilo by ani mít možnost nějakého sportovního vyžití.

Co k tomu dodat? Veronika je šťavnaté sousto, ale rozhodně se nenabídne jen tak. Roman bude muset zmužnět a přemýšlet. Za pokus to rozhodně stojí. Je však otázkou, zda nepřišel jen za dobrodružstvím.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text