Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona s Michalem už trošku doutnají, Martin s Janou ani neví, k čemu dostali pilku a provaz

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona s Michalem už trošku doutnají, Martin s Janou ani neví, k čemu dostali pilku a provaz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na dvě pláže připlavaly velké bedny. Simoně udělala radost chobotnice, protivná Jana se rozzářila, když našla v zásobách lahev vína. Potom se divila, jak málo se ho do jedné lahve vejde. Samozřejmě nechce, aby vypadala jako alkoholička. To asi netuší, jaký mediální obraz už má.

Jana a Martin

Mladý pár se trochu nudí. Martin rozhodně není kutil, takže žádné vylepšení domácnosti se nekoná. Tak si šli alespoň zaběhat. V moři si potom dali pusu, ale nic dalšího nebylo. Zatímco Jana není vybíravá a skromná jídla si dokonce pochvaluje, Martin jen předstírá, že mu rýže a těstoviny na různé variace chutnají.

Na jejich pláž připlaval jen malý kufr. Další otvírák v něm nebyl, takže netuší, jak by jen nožem mohli otevřít další konzervované jídlo. Z provazu a pilky radost neměli. Nemají pro takové věci využití. Už otvírání kokosů je pro Martina bitva. Jana je zklamaná, že kufr nebyl plný kosmetiky.

Veronika a Roman

I na jejich pláž doplavaly nové věci. Radují se z náhradního oblečení a plavek. Veronice se však ze všeho nejvíce hodí holítko. Zatímco Roman prohlásil, že „to zatím nechá růst“, protože nemá zrcadlo, Veronika má jasno. Ona to růst rozhodně nenechá!

Roman také vytáhl nové a podle něj luxusní šortky, u kterých si trochu posteskl, že je asi Veronika ani neocení.

Ta ho však ubezpečila, že je hezký chlap. Řeč se stočila na to, jak se jim spolu žije. Oba si přiznali, že jsou chvíle, kdy je to moc příjemné, ale také si oba lezou občas na nervy. Zatím právě tento pár mluví o svých pocitech nejotevřeněji. Roman se nestyděl přiznat, že by byl rád, kdyby se k sobě chovali intimněji.

Veronika se mu snažila vysvětlit, že se jí líbí, ale vidí u něj některé vlastnosti, které jí vadí. To podle ní nevylučuje, že se sblíží, ale musí si jednoduše zvyknout, protože nových dojmů je na ni zatím moc najednou.

Simona a Michal

Michal by chtěl kladivo, ale zatím se musí spokojit se skromným vybavením, které má. Navíc mu docela dost Simona do všech kutilských prací mluví a pomalu se začíná v páru prosazovat, přestože na začátku se hlídala a nechala Michala, aby se o domácnost staral podle svého. Už je jasné, že praktická mladá žena si také umí dupnout, když si je jistá, že její nápad je lepší.

Nakonec mají oba z výsledku společné práce radost a podle Simony musí jen doladit tu průběžnou spolupráci (tedy to samozřejmě znamená, že si Michal bude muset zvyknout na jasné pokyny, potom bude vše v pořádku).  

Ve velkém kufru dvojice dostala řadu věcí, ze kterých se oba radovali. Simona byla naprosto očarovaná chobotnicí a roštem. Připlavalo také koření, ovoce a lahev vína. Příprava hostiny byla však odložena na další den, protože bylo po dešti a už zapadalo slunce. Navíc, večeři už měli hotovou. Když po čtyřech dnech zjistili, že ve sklenici není sůl, jak mysleli, ale je to cukr, udělali si sladkou rýži a oba byli spokojení.

Zatím to ale vypadá, že na pláži přebývají spíš sourozenci.

Jana a Zdeněk

I na jejich pláž doplaval velký kufr. Zatímco Zdeněk jásal nad chobotnicí, Jana už tradičně nejevila o nic zájem. Nakonec ale přece jen opečené chapadlo ochutnala. Nemusela hnout ani prstem, vše dostala až pod nos. Alespoň ovoce, které dostali, ocenila a největší zájem u ní vzbudila lahev vína. Ale bylo ho prý moc málo. Že by odtud pramenila její věčně špatná nálada?

Příště už konečně doplavou osadníci na pátou pláž.

Zdroje článku: