Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona a Michal zaujali svým polibkem a i vztahoví poradci jim dávají velkou šanci

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona a Michal zaujali svým polibkem a i vztahoví poradci jim dávají velkou šanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na této dvojici je zábavné to, že Simona se i přes své mládí dokáže ovládnout a za každou cenu neprosazovat své nápady, přestože je přesvědčená, že má pravdu. Chce vztahu dát šanci a na rozdíl od Jany se snaží na svém ostrovním manželovi hledat i klady. Snad se Michal naučí používat křesadlo!

Simona a Michal zřejmě neudělají takovou podívanou jako Jana, která chroupe jen kokos a na svém ostrovním manželovi jí vadí i to, že s ním musí dýchat stejný vzduch. Pokud jde ale o romantiku, Simona a Michal by si mohli na ostrově zkusit alespoň TECHTLE a pod rouškou noci třeba i MECHTLE. Otázkou je, zda se o to podělí i s diváky. Zatím není jasné, jak moc bude kamera všetečná.

Simona Kadlecová

Simona Kadlecová
Simona Kadlecová | Zdroj: FTV Prima

Pětadvacetiletá Simona je na první pohled hodné děvče a v životě ji čeká určitě velká láska. Zda to bude ostrovní manžel Michal, to se teprve uvidí. Rozhodně se musí ocenit, že na sobě pracuje a snaží se Michala neponižovat. Je samozřejmě jasné, že v takové izolaci se občas mráček objeví, už se tak stalo u rozdělávání ohně, ale zatím je tato dvojice „v pohodě“.

Proč jsi se přihlásil/a do reality show?

Přihlásila jsem se z toho důvodu, že jsem ve svém dosavadním životě momentálně trošku ztracená a potřebuji nějaký nový impuls. Minulý rok jsem dokončila školu, což pro mě měl být takový zásadní „životní milník“. Měla jsem velké plány do budoucna se svým tehdejším přítelem, které jsem chtěla začít realizovat. Bohužel jsem tvrdě narazila a zjistila skutečnosti, které vedly k ukončení vztahu, což bylo hodně bolestivé a stresující. Dalo by se říct, že se mi během relativně krátké doby „zhroutil svět“. S odstupem času, když vše přebolelo, jsem začala přemýšlet, jakým směrem by se měl můj život dál ubírat a že samozřejmě nechci zůstat sama, proto jsem odeslala svou přihlášku.

Co od toho očekáváš?

Od reality show očekávám, že to bude v první řadě nezapomenutelný zážitek a že se seznámím s někým, na koho bych nejspíš v reálném životě nikdy nenarazila. Také to, že poznám víc sama sebe, například v situacích, které pro mě nebudou úplně komfortní.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Na lásku na první pohled nevěřím. Věřím, že se na první pohled dá zakoukat, což v člověku probudí touhu toho druhého víc poznat. Myslím si, že fáze poznávání je zásadní, v té se buď zamilováváme, nebo zjišťujeme, že to fungovat nebude. Ty zásadní věci se z „prvního pohledu“ prostě nedozvíme, a nedá se tedy podle mne mluvit o lásce. Láska potřebuje čas.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Můj ideální muž by měl být vyšší než já, což s mými 165 cm není zase tak těžké splnit. Jinak vyloženě vzhledově svůj typ nemám, i když preferuji spíš tmavší typy mužů. Každopádně po předchozích zkušenostech už vím, že hezká schránka je k ničemu, pokud není nic uvnitř. Nejdůležitější pro mě je, abychom si rozuměli, dokázali se spolu zasmát a měli stejný pohled na život, ve kterém se budeme chtít společně posouvat. Měli bychom se vzájemně respektovat a inspirovat. Přála bych si gentlemana, který ví, jak se chovat k ženě a občas donese květinu. Můj muž by měl být upřímný, i když pravda bude někdy nepříjemná, a měly by za něj mluvit činy.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Moje vysněné líbánky si představuji někde v zahraničí, kde budeme jen my dva, užívat si vzájemně jeden druhého. Líbilo by se mi strávit je jak relaxací někde na krásné pláži, tak i poznáváním země, ve které by se odehrávaly. Případně bychom mohli společně absolvovat nějaký adrenalinový zážitek, aby naše líbánky byly opravdu nezapomenutelné.

Michal Kubec

Michal Kubec
Michal Kubec | Zdroj: FTV Prima

Michal je Simoniným vrstevníkem, je mu o rok méně a z praktického hlediska je to kluk, který teprve hledá sám sebe a to, co chce. Simona se mu určitě líbí, v některých vtipných komentářích bylo dokonce dvojici přisouzeno, že do týdne Simona podlehne, ale Michal nebude takový suverén, aby šel do akce s nejistým výsledkem. Bude to spíš na Simoně, jestli ho povzbudí, nebo odradí. Každopádně tento pár má před sebou ještě dlouhou cestu a musí se naučit spolupracovat. To je jasné i u rozdělávání ohně. Život není jen diskotéka.

Proč jsi se přihlásil do reality show?

Přihlásil jsem se, protože jsem chtěl zažít nové dobrodružství, nasbírat nové zážitky. Primární důvod, proč jsem se ale přihlásil, byl ten, že jsem otevřený najít si zde partnerku. Po více než dvou letech bez vztahu jsem si chtěl najít novou partnerku do života.

Co od toho očekáváš?

Očekávám od toho velké dobrodružství, také spoustu emotivních zážitků, krásnou přírodu, romantiku, ale i spoustu vypjatých situací.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

 Upřímně na lásku na první pohled nevěřím. Říkal bych tomu spíše zakoukání se na první pohled. Láska na první pohled mi přijde taková povrchní. U člověka a ve vztahu je důležitá i vnitřní stránka člověka a ta má u mě daleko větší hodnotu.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Popíšu nejdříve tu vnější stránku… Moje ideální partnerka by měla mít sportovní postavu, dlouhé vlasy, výrazná ústa a měla by být menší než já. Nejsem v tomto moc náročný. Co se týče vnitřní stránky, určitě by měla mít smysl pro humor, občas si ze sebe udělat i legraci. Mám rád, když je holka aktivní, dělá pro sebe něco navíc, ráda zkouší nové věci. Vadí mi, když je holka líná, to se mi opravdu nelíbí.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Moje vysněné líbánky by měly být někde na místě, kde budeme převážně sami. Budeme mít na sebe spoustu času, nebudeme na nic a nikam spěchat a budeme si užívat společné chvíle. Ideálně někde na pláži, bílý písek, průzračné moře, klid a nějaký ten zážitek.

Tak budeme páru přát, aby nemusel jíst těstoviny uvařené sluncem a pobyt si užil.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text