Honeymoon – líbánky k nepřežití: Show odrazuje diváky vysílacím časem kolem jedenácté večer, nikdo nechápe důvod

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Show odrazuje diváky vysílacím časem kolem jedenácté večer, nikdo nechápe důvod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud je pusa pod hvězdným nebem natolik erotickým zážitkem, tak to by se nemohly vysílat před desátou večer ani telenovely. Kvůli několika záběrům na ňadra Jany a jednoho letmého záběru ve tmě na sprchující se Verču se v show neobjevilo nic, co by dokázalo alespoň trochu vysvětlit pozdní vysílání.

Dokonce ani Tereza Pergnerová nenaplnila očekávání a její proměna ze zlobivé holky na přeslazenou dobrou vílu, která trousí po plážích kufry s proviantem, aby se naši nezamilovaní holoubci ani nemuseli pokoušet třeba ulovit ryby, je nuda a zase nuda.

Michal jako zkušený kuchař

Mária a Milan

Poslední nadějí je, že alespoň Mária s Milanem by se třeba mohli trochu odvázat, ale to by muselo v kufru připlavat v budoucnu pár lahví vína, ne fotky. Už sám Milan zmínil, že si klidně užije pár týdnů s kamarádkou.

Zahradník však zručně založil oheň a Mária jako zkušená žena ho nezapomněla pochválit. On jí na oplátku vysekl poklonu za jídlo. Pravdou je, že je to asi jediná žena, která už někdy vařila.

Simona a Michal

Simona a Michal už tradičně pokračují v sourozeneckém škádlení. Simona se nad fotkami ze svého života dojala po týdnu na ostrově k slzám. Fotoalbum Michala ji zase tak moc nezajímalo.

Michal se sice najedl, což by mělo znamenat, že bude příjemným společníkem, vedle Simony mu to ale už nějak nejde. Už uvažovali i o třech dnech mlčení, aby si od sebe odpočinuli. To si začali lézt na nervy hodně brzy.

Jana a Zdeněk

Jana a Zdeněk zjistili, že když pojmou pobyt na pláži jako stavební brigádu, nebude Jana tak hádavá a nepříjemná. Kupodivu Zdeněk ještě nehodil flintu do žita a věří, že by ještě mohlo nějaké příjemné dobrodružství přijít. S Janou ovšem těžko. Tak jedině, že by připlavala mořská panna.

Jana se přemohla a konečně z ní vypadlo alespoň něco pozitivního, když si libovala, jak nenáročný strávník Zdeněk je a že sní úplně všechno.

Roman a Veronika

Verča se sice trochu uvolnila po lahvi vína, ale k tomu, aby naplnila Romanovo očekávání, to nestačilo. Ona uvedla, že se trochu sblížili, ale kameraman v té době asi spal.

Zamilovaní školáci Martin a Jana

Tak tady ještě vládne idylka a Jana si užívá teplé večery a procházky. Ani Martin nikam nespěchá a oba jsou spokojení. Je jim přáno, ale řekl jim někdo, že nejsou na opravdovém opuštěném ostrově a za pár týdnů se vrátí zpět do civilizace? Diváci asi nechtějí vidět po jedenácté hodině večer jen to, jak se povalují večer na pláži.

Zdroje článku: