Honeymoon – líbánky k nepřežití: Pro vytrvalce, kteří věří, že alespoň jeden pokus vyjde

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Pro vytrvalce, kteří věří, že alespoň jeden pokus vyjde
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Honeymoon zřejmě přináší trochu zklamání, protože věk účastníků limituje i věk diváků. Reality show Love Island tak řeší vzhled a hlouposti lidí, kteří ještě netuší, co je v normálním životě čeká. Tato reality show je zaměřená na lidi, kteří už dostali od života lekci a od účastníků se čekají dospělé chování.

Vysílací čas této show bohužel u diváků vytvořil dojem, že se budou dívat na pět párů, které si budou chtít užít pobyt na pláži, jak to jen jde, a nebudou až tak řešit „v dobrém i ve zlém až do konce života“. Podívaná, kterou pořad nabízí, by klidně mohla být na obrazovkách v podvečer, čímž by si asi získala i více diváků. Možná by občas i skalní příznivci Ulice přepnuli program a pokochali se trochou exotiky.

Kromě diváků prima+ asi těžko někdo čtyři pracovní dny čeká do noci, aby viděl výrobu poliček, natahování sítí na odkládání věcí nebo Pata a Mata (Jana a Martin) při objevování manuální zručnosti.

Nic víc zatím reality show nenabízí. Po týdenním pobytu, který by měl být podle vztahových poradců ekvivalentem ročního pobytu, se ani ničeho nedočkáme. U některých účastníků je tedy „po roce pobytu“ zřejmé, že budou, nebo nebudou kamarádi. To by se ovšem tato reality show měla jmenovat úplně jinak a přihlášení adepti by se měli vylosovat. Možná by to byla i větší sranda.

Roman a Veronika

Na této pláži se stále řeší, že se po týdnu Roman chtěl po noci plné snů o rodině k manželce přitulit, ale ona žádný intimní kontakt nechce. Je jí to nepříjemné a nechápe, proč něco takového její ostrovní manžel chce. Chodí tam polonahá a přijde jí divné, že mladý a zdravý muž jenom na něco takového pomyslí. Ona tam asi přijela kvůli čerstvému kokosu a dovolené zdarma.

Roman k jejich vzájemnému soužití přistupuje prakticky a nejspíš už pochopil, že by si měl užít moře a naučit se nějaké dovednosti, které by se někdy mohli hodit.

Dusno sice nad pláží zůstává, ale oba se snaží předstírat, že jsou nad věcí.

Martin a Jana

Podle vztahových poradců je pár na dobré cestě. Martin už pochopil, že se Jana uráží kvůli maličkostem, ale zatím to neřeší. Ona je ráda, že jí nikam neuteče, a tak své pubertální návyky může dále udržovat.

Možná by se oba spíše měli snažit něco se přiučit ohledně manuálních prací. Zatím to vypadá, že pro Janu je i umytí jediného hrnce téměř odpudivá mise a Martinova zručnost začíná a končí založením ohně. Jak tito lidé žijí?

Martinovi trochu chybí na ostrovní manželce smysl pro humor. Prostě nikde nic…

Mária a Milan

Podle vztahových poradců to ještě není ztracené a Milan je od okamžiku, kdy je s manželkou, mnohem pozitivnější, než když byl v mužské skupině před pobytem na pláži.

Mária jen nesedí, ale snaží se naučit drobné dovednosti, a Milan se snaží, aby byla spokojená, protože podle něj spokojená žena je návod k tomu, aby byl spokojený i chlap.

Prostě taková sousedská výpomoc mezi lidmi, co se na měsíc ocitli mimo civilizaci.

Miláčci Jana a Zděněk

Na této pláži už nikdo ohňostroj vášně nečeká. Jana se překonala, když Tereza Pergnerová ohlásila návštěvu. Hlavní je, že přivezla suroviny k večeři.

Zdeněk je sympaťákem této reality show. Zkrotil Janu, a ta dokonce uvažuje o tom, že by se mohli přátelit. Moc dobře si uvědomuje, že mít kamaráda kutila, který přijede, opraví, vybuduje a spokojí se s nenáročným jídlem a nechce nic navíc, to je její životní výhra.

Možná z toho nakonec bude hezké přátelství.

Stala se někde chyba při výběru dvojic?

Zdroje článku: