Honeymoon – líbánky k nepřežití: Pátá dvojice se stále neobjevuje. Jana uznala, že se chová jako kráva

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Pátá dvojice se stále neobjevuje. Jana uznala, že se chová jako kráva
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana a Zdeněk představují stále nejzajímavější pár, přestože nikdo nečeká, že Amorův šíp by ještě mohl snížit napětí, které na jejich pláží vládne. K malé změně přece jen došlo. Jana ubrala na šklebech na kameru a uznala, že je Zdeněk šikovný a že se snaží její odpor ke své osobě mírnit.

Jak to vypadá, pekařka už se smířila s tím, že žádného partnera do života nepotká. Podle rozhovoru už zkusila všechno a nejen, že nemá z čeho vybírat, protože nápadníci se nehrnou, ale dokonce v jejím případě neplatí ani to, že láska přijde v okamžiku, kdy ji nečeká. Právě kvůli prázdnotě si pořídila tlupu jezevčíků, ale jak zjistila, chlapa jí nenahradí.

A ještě zvláštnější je, že vůbec nedokáže přiznat, že to ona svým chováním muže odrazuje.

Přesto je malý pokrok znát a možná na doporučení štábu nebo ostrovního manžela se alespoň na chvíli Jana trochu ovládala, přestože pár šklebů přece jen musela pustit do světa. Hlavně k její škodě je, že nedokáže pobyt na ostrově využít k tomu, aby zkusila najít cestu, jak s mužem komunikovat. Zdeněk nemá kam utéct, navíc s jeho trpělivostí a hlavně s jeho nekonfliktním charakterem by mohl být Janě alespoň mentorem, když už v něm žádné jiné hodnoty nevidí.

Simona a Michal

I na této pláži už to trošku doutná, ale naštěstí Simona stále dokáže své emoce kontrolovat a většinou pár najde způsob, jak počáteční požár emocí uhasit. O nějaké žhavé přitažlivosti však nemůže být zatím ani řeč.

Jana a Martin

Dvojice zjišťuje, že pokud jde o zájmy, rozhodně by měli doma problém si najít oblíbenou hudbu na romantické odpoledne nebo hezký film na večer. Ale zatím se ani jeden nebrání tomu, aby partnera poznával, a také rádi vyhledávají fyzickou blízkost toho druhého a je jim to příjemné. Jana to označuje jako sbližování a poznávání partnera. Nechávají věci plynout. Žádný problém zatím nemají.

Zdroj: FTV Prima

Veronika a Roman

Naše „věstonická Venuše“ Romana nalákala, ale nakonec se rozhodla ve vztahu zpomalit. Ze zpovědí Romana je jasné, že z jeho strany by šel hned „na věc“, ale nechce Veroniku do ničeho tlačit. Zatím to ale vypadá, že se drží tak daleko, že Veronika jeho zájem ani moc nevnímá.

Alespoň že další poklad z oranžové bedny jim udělal radost. Stolek je oblíbeným vybavením ostrovních domácností a Roman s Verčou se při zvelebování svého hnízdečka pěkně doplňují. Ale už zanedlouho přece jen dojde na zásadní otázku.

Zdroje článku: