Honeymoon – líbánky k nepřežití: Je jasné, kdo žije v „mama hotelu“. Jana a Martin chobotnici ignorují. Co s ní, to netuší

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Je jasné, kdo žije v „mama hotelu“. Jana a Martin chobotnici ignorují. Co s ní, to netuší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak pokud má nějaká dvojice mnoho společného, je to Jana a Martin. I rozkrojení ovoce je pro ně práce hodná mistra. Jestli se tato dvojice dá dohromady, budou potřebovat doma někoho na manuální práci. I tu nejzákladnější. Tam by se i běžná každodenní rutina mohla proměnit v zápas o život.

Michal a Simona

Naše téměř sourozenecké duo se sice neustále popichuje, ale po víně se prý oba dobře vyspali a měli sny. Michal se zmínil, že došlo i na mazlení. A kamera u toho zase nebyla. Z některých záběrů třeba na Instagramu je patrné, že pláže nejsou až tak opuštěné a nachází se tam i stavby. Ty sice splývají s okolím, ale nejspíš slouží k ubytování štábu. Škoda, že si obsluha kamery musí dopřát zdravý spánek. Tak se pravděpodobně nikdy nemusíme dozvědět, co se večer pod moskytiérou děje, pokud nám to neprozradí samotné páry.

Michal by mohl být rád, že by se o něj starala praktická žena, jako je Simona. Ve snaze prosadit si věci podle sebe ze sebe dělá hlupáka.

Milan a Mária

Tady je alespoň humor. Mária je sice poštípaná, ale Milan z toho má radost, že krvelačný hmyz, který překoná i ochrannou síť, se rozhodl hodovat na Márii a on má klid. Mária se rozhodla pro úklid a svatební kytku použila jako koště. Tak tato žena to s romantikou moc vážně nemyslí. To už předvedla první den, kdy ztratila prsten a ani se nesnaží ho najít.

Nad kufrem bylo veselo. Šampon a sprchový gel Mária moc neocenila. Ale prý až bude Milanovi smrdět, tak se něco voňavého bude hodit. Raději by však své krémy a sérum na pravidelné ošetření pleti.

Zdeněk a Jana

Jana nějak vyměkla. Na pláži už zdaleka není tak dusno. Zdeněk nejspíš našel univerzální návod, jak tuto kreaturu udržovat „na neutrál“.

Z darů z kufru jsou v plánu lívance a vše směřuje k tomu, že toulavá fena na pláži bude přijata do „ostrovní rodinky“.

Martin a Jana

Naše kutilská dvojice dostala další kufr a přišla velká výzva. Je nutné pověsit šňůru, aby bylo kde pověsit prádlo. Martin se nakonec pochlapil a zvládl to! Jinak dvojice jede v zaběhlých kolejích. Prášek na praní byl téměř zaměněný za sůl. Jana se ovšem předvedla jako snaživá hospodyňka a konzistence bílého prášku jí přišla podezřelá. Nakonec podle vůně usoudila, že sůl to nebude a mohl by to být prášek na praní.

Velké bedna s chobotnicí byla u této dvojice nejspíš plýtváním. Hned se oba pustili do ovoce a o tom, jak by mohli využít chobotnici, nemají ani zdání.

Roman a Verča

Verča si pochvaluje, jak je Roman fajn. Vypadá to, že má nového kamaráda. Alespoň tato dvojice si na chobotnici pochutnala. Po uvaření si ji ugrilovali a oba si moc jídlo užili. Bohužel, jen to jídlo.

Zdroje článku: