Honeymoon – líbánky k nepřežití: Jana a Martin se už během minutové seznamky bavili tak dobře, že ztratili pojem o čase

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Jana a Martin se už během minutové seznamky bavili tak dobře, že ztratili pojem o čase
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na ostrově jsou krátce, takže sotva stačili ochutnat dort. Pozornému divákovi určitě neujde pár chyb, které se začínají objevovat. Jana si nazouvá během příprav na obřad úplně jiné boty, než jaké jsou v záběru, když odchází na loď. Záhadně během plavání k ostrovu boty zmizí, ale na pláži už je zase má.

Jana je se svým ostrovním mužem spokojená. Líbil se jí a doufala, že to bude právě on, kdo ji na molu u obřadu přivítá. I Martin je spokojený a několikrát utrousil kompliment. Těch bude Jana potřebovat asi hodně, protože doma nechala sestru – jednovaječné dvojče a cítí se být trochu osamělá.

Jana Rousová (25)

Jana Rousová
Jana Rousová | Zdroj: FTV Prima

Proč jsi se přihlásila do reality show?

Viděla jsem ukázku na Primě a dost mě zaujala možnost strávit s nějakým klukem měsíc na ostrově a vybudovat s ním vztah. Chtěla jsem zkusit jinou formu seznámení. A důvod, proč jsem se tedy přihlásila, je, že chci reálný vztah. Nejvíc mě zaujal koncept této reality show, kde je možnost poznat někoho v opačných podmínkách, než na které jsem zvyklá, být s někým 24 hodin v kuse každý den po dobu měsíce, bez mobilu, bez sociálních sítích, jen já a on a nikdo jiný.

Co od toho očekáváš?

Očekávám od toho to, že z ostrova odletím společně domů s tím dotyčným. To je moje největší očekávání a věřím tomu, že mi vyberou toho správného, se kterým si budu rozumět. Díky tomu měsíci na ostrově, kde budeme mít navzájem jen sami sebe, tak bych si taky chtěla urovnat nějaké myšlenky, přijít případně na nějaké chyby, které v sobě mám a které pro vztah nejsou dobré, abych se jich ve vztahu mohla vyvarovat. Chtěla bych se naučit více mluvit o problémech nebo věcech, které se mi nelíbí, a říct to vše hned rovnou a upřímně, protože vždy vše dusím v sobě. A až když to přeteče, tak vše zpětně vyčtu, což není správné.

Tenhle koncept reality show mi dost připomíná film Modrá laguna. Moc se mi líbí, protože tam jsou dva lidi, kteří si vystačí sami, a nikoho k sobě nepotřebují a sžijí se, až už ani nechtějí zpátky do civilizace, protože si uvědomí, že jim je takhle spolu na tom místě nejlépe. Takové je moje očekávání, ale do civilizace se vrátit chci!

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Ano, věřím na lásku na první pohled, ale neříkám, že to musí být láska na celý život. Chtěla bych být s někým, s kým zůstanu napořád, ale v dnešní době mi to přijde poslední dobou nereálné.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Vždycky jsem měla dané, že ten kluk musí být snědý, mít hnědé vlasy, hnědé oči, musí být vyšší než já. Mít postavu akorát, ne hubený, ne silný, ne mega svalnatý. Nikdy jsem takového kluka neměla, jen jednou, až na barvu očí, měl je nádherně modré. Takže jsem se tím nikdy neřídila – ani to nejde, ale vždy jsem to tam měla. A povahově bych chtěla, aby si mě ten kluk uměl vážit a abych mu stačila. Aby se mnou chtěl a uměl trávit čas i o samotě, aby se se mnou nenudil. Aby byl rád za to, že je se mnou a neměl potřebu vyžadovat pozornost od jiné, aby byl věrný. Taky bych chtěla, aby nebyl sobecký a nemyslel jen na sebe. Když bych to shrnula, tak mě ten kluk musí fyzicky přitahovat, musím u něj cítit chemii, bez ní to nejde, a musí si mě vážit jako holky.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Když bych si měla představit líbánky jako jeden okamžik, tak si představuji někde u moře na pláži, kde jsem jen já a on. Sedíme spolu na dece na písku, máme u sebe láhev vína, povídáme si, smějeme se a koukáme na západ slunce. Chtěla bych jet alespoň na týden do zahraničí, kde budeme jezdit na výlety, chodit k moři, večer na drinky, bavit se a užívat si první manželské okamžiky.

Martin Motejlek (31)

Martin Motejlek
Martin Motejlek | Zdroj: FTV Prima

Jak se Martin zmínil, má malou dceru, takže zřejmě už má více zkušeností se vztahy než jeho mladší partnerka, která ještě studuje. O poslední známosti se vyjádřil jen v náznacích, že by to ani za vztah nepovažoval.

Pro Martina bude pobyt na ostrově spíše zkouškou mužnosti, protože uvedl, že není manuálně zručný. Přece jen trocha šikovnosti asi bude potřeba, přestože pár nebude odkázaný na kokosovou dietu. Nejspíš tedy nepůjde jen o vzájemnou přitažlivost, ale ve hře bude i tolerance partnerky k nešikovnosti muže, který by měl být i trochu do nepohody. Ale třeba Martin překvapí. Zatím to vypadá, že ani nikdy nevařil nic na ohništi a chce kotlík držet v ruce nad ohněm. Tedy, ještě lépe, nechá Janu, aby si grilovala ruku.

Proč jsi se přihlásil do reality show?

Kvůli dobrodružství a touze najít k sobě ideální partnerku.

Co od toho očekáváš?

Tím, že moc nevíme, co nás čeká, nedokážu úplně odpovědět. Každopádně to má být o vztazích, takže si představuji nějaké výlety, randění a sžití se s ostrovem.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Těžko říct, určitě věřím, že se můžeme do někoho ihned zakoukat, ale zamilovat se? Je to těžké, láska má mnoho podob. Já se opravdu silně zamiloval v životě jen dvakrát, a pokaždé to bylo jiné. První pohled může podle mě způsobit jen pobláznění.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Určitě to musí být dobrá baba – tj. nesmí být jako člověk křivá. Musí mi být věrná a taky by měla být trošičku praštěná. Žádná, co se uráží kvůli každý blbosti. A hlavně za mnou musí stát a být tu pro mě stejně, jako tu pro ni budu vždy já.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Své vysněné líbánky si představuji někde v teple, na krásné pláži, skvělé výlety, jídlo. Večer muzika, tanec, nějaký ten drink.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text