Honeymoon – líbánky k nepřežití: Divoká Slovenka a poklidný zahradník z Brna konečně vstoupili do hry

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Divoká Slovenka a poklidný zahradník z Brna konečně vstoupili do hry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento pár by mohl show trochu oživit. Temperamentní Mária je zvídavá a nadšeně zkouší nové věci. S Milanem by mohli vytvořit klasické spojení „oheň a voda“, pokud bude neposedné čtyřicátnici vyhovovat milovník rodinného života.

Mária Dohňanská, 40 let

Mária Dohňanská
Mária Dohňanská | Zdroj: FTV Prima

Proč jsi se přihlásila do reality show?

Nájsť lásku života.

Co od toho očekáváš?

Očakávania nemám.

Věříš na lásku na první pohled? Rozveď, prosím, odpověď proč ano, nebo proč ne.

Verím, no zažila som ju len platonicky. Úplne neviem popísať prečo. Prosto verím.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Štedrý, milujúci, inšpiratívny, podporujúci, rozhľadený, inteligentný, ma charizmu, odvážny, ambiciózny, cieľavedomý, pracovitý, komunikatívny, vtipný. A samozrejme morálny, majuci rad etiku, šport, prírodu, zvierata a cestovanie, resp. spoznávanie nových veci, zážitkov. Byt si oporou v akejkoľvek situácii. Rodinne založený.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Spojenie mora a hor, krásna príroda, priezračne lagúny. Čo najmenej ľudí. Taká francuzska Polynézia by sa mi veľmi rátala. Miesto však nie je podstatne, podstatne je, s kým si tam.

Milan Kráčmar, 39 let

Proč jsi se přihlásil do reality show?

Kde úplně začít, asi od začátku. V roce 2020 jsem se po dvanácti letech rozešel s přítelkyní, s kterou mám nyní 10letou dceru. Jakmile jsem se rozhodl posunout ve vztazích dál (rok 2022), zkusil jsem online aplikaci (Tinder). Potkal jsem nakonec fajn dívku, bohužel to nevyšlo z mé strany. Zkusil jsem ještě v roce 2023 speed dating, tam jsem potkal dívku, do které jsem se zamiloval, z její strany to nevyšlo, bohužel. Tak jsem se chtěl opět posunout dál, a je tak večer a koukám na TV Prima MAX. Najednou běží upoutávka. Jelikož jsem nakloněn všemu, jen když to půjde vpřed, tak jsem poslal přihlášku. Důvod? Měl jsem pocit, že se bude jednat o seriózní pořad, co to myslí se seznámením vážně. A nebylo co ztratit. Jen získat.

Co od toho očekáváš?

Abych byl upřímný, chtěl bych potkat spřízněnou duši, ovšem nejsem úplně naivní, a to od tohoto pořadu nečekám, i když ve skrytu duše bych si nepřál nic jiného. Tak naprosto reálně, bude zázrak, když bych se dostal na natáčení. Nejsem moc typ člověka před kameru, nejde mi to. A zřejmě to, co hlavně potřebuji, je podívat se na svůj život z jiné perspektivy, vybočit ze svých kolejí, pohodlí a udělat něco, co nikdo nečeká. Ani já sám. Věřím, že to mě posune dál, k lepšímu životu pro sebe a své blízké.

Věříš na lásku na první pohled?

Láska? Ano, věřím na lásku. Láska na první pohled ano, je a provází mě celým životem. Moje první láska byla nakonec až druhá, když jsme se potkali, mně bylo 11 let, jí 19. Vždy se mi líbila, byl jsem do ní zamilován. Když mi bylo 23, vyšlo to, 12 let spolu a krásná dcera. Stálo to za to. První láska, ta stála taky za to, než nám došlo, že se k sobě nehodíme. Potkal jsem ji nyní po 15 letech, je to stále fajn děvče, ale nevyšlo by to ani nyní. A poslední zkušenost z loňska: láska stále je a existuje i v mém věku a bylo to fajn, už jen pro ten okamžik. Bohužel ne vždy vše dobře dopadne. To neznamená, že jsem přišel o víru v lásku. Věřím, že to vyjde.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Ideální typ, to je těžké, čím víc narozenin jsem oslavil, tím víc dívek splňuje moje požadavky. Na rovinu nejsem úplně vyhraněn na určitý typ dívky. Vzhledově nemusí být úplně hubená, ne ale obézní. Že bych preferoval nějaké partie, se říct nedá. Každá dívka je něčím zajímavá. Snad když budu trochu otevřenější, líbí se mi děvčata s pěkným musculus gluteus maximus. Všímám si očí, výrazu v nich, úsměvu, samozřejmě celkového vzhledu a je toho víc. Co se týče povahy a věcí duševních, mám rád dívky, co jsou samostatné, mají smysl pro humor, přehled o světě (trochu sečtělé), rády se hýbou (sportují, ne nijak extrémně) a spíše klidné rodinné typy.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Teď pro mě minusové body. Nejsem člověk, co věří na svatbu. Na lásku ano, na svatbu ne.

Z toho vyplývá, že když není svatba, nejsou líbánky. Na druhou stranu, když připustím možnost strávit čas se spřízněnou polovičkou… Je jedno, kde jste, vždy je důležité, s kým jste. Tak pro mě asi ideál nějaké soukromí, daleko od lidí, jen sami pro sebe a spolu (pohodlná a velká postel).

Mária byla v rozhovoru velmi stručná. Pouze když došlo na to, jaký by měl být její partner, tak se rozepsala. Tak uvidíme, zda její nároky brněnský zahradník se zálibou v ženách s velkým zadkem alespoň částečně naplní.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text