Honeymoon – líbánky k nepřežití: Chtělo by to trochu akčnější sestřihy a návaznost. Procházky a vaření rýže je trochu nuda

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Chtělo by to trochu akčnější sestřihy a návaznost. Procházky a vaření rýže je trochu nuda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A máme tady další den našich párů. Začíná to být trochu nuda. Možná i pro ně je to trochu stereotyp. Co asi celé dny dělají a opravdu se k nám dostává to nejzajímavější, co se na plážích odehrává? Tak pokud ano, nejde tak úplně o reality show o hledání partnera.

„Sourozenci“ Simona a Michal

Tento pár rozhodně nezahálí a hledá způsob, jak si zvelebit bydlení na přidělené pláži. Možná by spíše měli začít pracovat na výrobě pevného a bezpečného voru, který by je dopravil zpět do civilizace. Tady žádná jiskra nečeká na to, až bude zažehnutá. Nikde nic. Ani náznak. Simona s Michalem by asi na opuštěném ostrově přežili a v zájmu pokračování rodu by možná nezodpovědně přivedli pod taktovkou Simony na svět potomstvo, ale ani jednomu z nich se netají dech, když ulehá vedle druhého do postele. Nikde nic. A jak dopadla chobotnice???

Asociál Jana a Zdeněk

Na této pláži je jasno. Tady asi systém na kombinaci vhodných párů selhal. Možná šlo o nějaký podobný stroj, který Brejchové a Brodskému rozhodil v jedné komedii manželství nebo Sobotovi určil úspěšné dny. Tady to prostě neklaplo a po pár dnech je to nuda, přestože se Zdeněk může snažit vytvořit poklidný domov. Ta podivná žena vůbec netuší, o čem vztah je. Jediné, co by diváky mohlo bavit, by byla situace, kdyby se na ni úplně vykašlal a nechal ji, aby si žila sama za sebe a starala se sama o sebe.

Opravdu pekelné by bylo, kdyby Zdeňkovi na pláž připlavala další manželka, která by byla více kompatibilní. Jenže až tak drsná tato show není a raději nechají Zdeňka, aby i přes svou snahu o pečování o zahrádku nic nesklidil. Tady by ani živá voda nepomohla.

Veronika a Roman

Ani tady se nic moc neděje. Roman už je domestikovaný, ani o tom neví. Vymyslel kolíčky na prádlo. Veronika se povaluje a komanduje a on spolupracuje. Jinak to popsat nelze. Možná chce posbírat nějaké plusové body, ale Veronika nebude rozdávat za dobře odvedenou práci. Ta chce CHLAPA. A to i přesto, že hraje nedobytnou pevnost. Je na Romanovi, zda to pochopí, nebo bude dál hrát manžela po dvaceti letech, který chce mít jen doma klid a podrbat za ušima.

Jana a Martin

Nic. V dálce jsou opice. Jak zábavné.

Mária a Milan

Mária a Milan
Mária a Milan | Zdroj: FTV Prima

Mária rozhodně zaujala už při minutové seznamce, když se jednoho zájemce zeptala, jakou má rád polohu. Tato zralá žena by mohla do pořadu přivést trochu jiskření. Na ostrov se bohužel s Milanem dostali pozdě, takže moc toho zatím nestihli objevit.

Příště se podíváme na to, co na sebe prozradili v dotazníku.

Zdroje článku:
  • iprima.cz,
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text