Co dnes dělá Heather Locklear z Melrose Place? Účastní se nového projektu a má velkou zálibu v zahradničení

Co dnes dělá Heather Locklear z Melrose Place? Účastní se nového projektu a má velkou zálibu v zahradničení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milá, cílevědomá a svědomitá. Tak by se dala popsat Heather Locklear, která si zahrála postavu Amandy Woodwardové v seriálu Melrose Place. Její osobní život je však velmi zajímavý. Pojďme se na něj podívat.

Nový seriálový projekt a pracovní život

Heather Locklear stále pracuje jako herečka. Nejnovější projekt, na kterém se podílí, je reboot seriálu Melrose Place, v němž ztvárnila svou ikonickou roli Amandy Woodward. Stejnou roli si zahraje i v tomto rebootu, kterého se ujala společnost CBS Studios. Setká se zde s některými svými hereckými kolegy, kdežto spousta postav bude obsazena herci novými.

Její zápal do tohoto seriálu zvyšují zprávy jejích fanoušků, kteří se již velmi těší, až ji v novém rebootu spatří, a návrat seriálu je pro ně velkou událostí.

Často přispívá na charitu

Heather je častou dárkyní příspěvků na charitu. Zaměřuje se primárně na ty, které pomáhají dětem nebo zvířatům. Kdykoli zjistí, že někde probíhá společenská akce nebo kampaň na podporu charitativních organizací s tímto zaměřením, nemůže si nechat ujít příležitost zúčastnit se jí. Osudy jiných tvorů jí rozhodně nejsou cizí a snaží se tímto způsobem bojovat za lepší svět.

Zahradničení je jejím největším zájmem

Kromě charitativní činnosti je její největší radostí všechno, co souvisí s přírodou. Ráda se jen tak prochází a vnímá krásy přírody. Věnuje se také turistice. Ráda totiž zkoumá nové kraje a toto nadšení kombinuje s dlouhými procházkami. Je to pro ni způsob, jak se uvolnit a zapomenout na všechny osobní starosti, které ji trápí.

A ačkoli se mezi její zájmy řadí i móda a styl, raději tráví více času se zvířaty, zejména se svými domácími mazlíčky. Nenechá si ujít jedinou příležitost ukázat, že zvířata jsou pro ni celý svět. Když je doma, často se věnuje i zahradničení. To jí, stejně jako vše ostatní spjaté s přírodou, přináší velkou radost a odpočinek. Říká:

Zahradničení mi umožňuje být v kontaktu s přírodou a poskytuje mi klidný únik od hektického života.

Ráda pěstuje různé druhy rostlin, a to nejen květin. Je otevřená vyzkoušet pěstování jí zcela neznámých druhů, aby přírodě porozuměla o něco více. Na svých sociálních sítích, například na Instagramu, často sdílí fotografie své zahrady a rostlin, ukazuje své květiny a nové projekty, do kterých se pustila. Její zahrada hraje nejrůznějšími barvami a vypadá nádherně. Její nejoblíbenější květiny jsou růže a levandule. Levanduli navíc využije i u sebe doma. Také pěstuje bylinky, v hojné míře potom bazalku a mátu.

Přešla na úplný zdravý životní styl

Její momentální cíl je jíst zdravě a šetrně k přírodě, zůstat vždy pozitivní a šířit radost do celého světa.

V posledních letech se trápila nejen se svými starostmi, ale rovněž se zdravotními problémy. To ji donutilo věnovat více času sama sobě, začít cvičit a jíst zdravě. Také se věnuje aktivitám, které jí pomáhají udržet se fit a zlepšit její kondici.

Kromě těchto aktivit tráví velké množství času na svých sociálních sítí, kde si píše se svými fanoušky a inspiruje je, aby změnili své životy k lepšímu. Sdílí na nich momenty ze svého života a podporuje všechny v jejich vlastních rozhodnutích, čímž se stala na těchto sociálních sítích velmi oblíbenou. Často sdílí motivační citáty, protože se jí zdají jako velmi potřebná věc, aby všichni lidé byli o něco šťastnější. Její osobnost je velmi inspirativní, což dokazuje, že když je někdo movitý, nemusí být uvnitř nutně špatný.

Rodina je pro ni nesmírně důležitá

Heather má dceru Avu, která ji podporuje ve všem, co dělá. Častokrát společně a s jinými členy rodiny jezdí na výlety a účastní se nejrůznějších rodinných aktivit. Tvář její dcery je známá na sociálních sítích herečky. Svou rodinu miluje nadevše a chlubí se dobrými vztahy, což rozhodně není na škodu.