Fotokvíz: Fanoušci seriálu Walker, Texas Ranger určitě snadno poznají ženy, které se v něm objevily

Fotokvíz: Fanoušci seriálu Walker, Texas Ranger určitě snadno poznají ženy, které se v něm objevily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pravda, už je to pár let, co se na našich televizních obrazovkách poprvé objevil americký krimi seriál Walker, Texas Ranger s hvězdným Chuckem Norrisem. Přesto se vám možná vybaví i ženy, jež v něm figurovaly. Prověřte svou paměť prostřednictvím našeho fotokvízu.

Jedním ze zahraničních seriálů, které nás v 90. letech uchvátily, byl také nezapomenutelný Walker, Texas Ranger (1993–2001), akční a dobrodružná podívaná s atmosférou Divokého západu. Většina televizních pořadů v hlavním vysílacím čase se natáčela v Los Angeles nebo New Yorku, ale tento vznikal v Texasu, především v Dallasu a okolí.

Skutečné bydliště legendárního Chucka Norrise, jenž ztvárnil hlavní roli, posloužilo jako domov jeho postavě. Smysl pro dané místo a tamní jedinečnou atmosféru byl ostatně velkou součástí přitažlivosti seriálu. Tou další byl nepochybně samotný děj a herecké obsazení. Kouzlo celému projektu dodávaly i ženské hrdinky.

Zkuste se ve vzpomínkách vrátit do oné doby, kdy jste s radostí sedávali u televize a sledovali další díl vašeho oblíbeného Walkera. Určitě se vám vybaví i tváře postav a samotných hereček. Díky tomu pro vás bude jednodušší zdolat náš fotokvíz věnovaný právě jim.

Pro ukrácení dlouhé chvíle nebo odreagování po náročné práci doporučujeme i naše další fotokvízy, které podrobí zkoušce nejen vaši paměť a znalosti, ale především postřeh.

Zdroje článku: