KVÍZ: Dokončete hlášky z filmu Slunce, seno, erotika. Správně odpoví jen opravdový znalec

KVÍZ: Dokončete hlášky z filmu Slunce, seno, erotika. Správně odpoví jen opravdový znalec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Třetí díl trilogie Slunce, seno… nás opět nezklamal. Hlášky, na které jsme byli zvyklí z předchozích dvou dílů, se zde jen hemží. Přestože ne všem přijdou všechny vtipné, jedná se o známou klasiku. Jak si je pamatujete? Obstojíte v našem kvízu?

V závěrečném díle trilogie Slunce, seno, … se nyní podíváme nejen do českých Hoštic, ale nově také do Itálie. Tam totiž naše oblíbené hlavní postavy jedou na výměnný pobyt. A protože vše musí být po jejich, rozhodnou se pro založení nudistické pláže. Nicméně vše se zvrtne dříve, než někdo něco stačí udělat.

Romantické zápletky rozhodně nezůstanou bezkonfliktní nadlouho, a to díky odlišným osobnostem jednotlivých postav. Ačkoli pro postavy samotné jsou to běžně tragické události, my jsme se u televizní obrazovky dokázali smát po celý film.

Nechybí ani zápletka s údajnými mafiány, a únosy, které nejsou tak vydařené, jak se původně plánovalo. Ona vlastně celá filmová série je postavená na tom, že každý plán se téměř okamžitě setká s neúspěchem, což ji činí tak legendární. Hlášky, které se ve filmu objevují, jsou trefné a vznikají díky vzteklosti jednotlivých postav.

Film nám ukazuje, kam až vlastně může zajít sobeckost některých lidí. Naštěstí pro nás se jedná o komedii, kde je vše pečlivě načasováno. Také odráží neschopnost některých z nás se přizpůsobit novým podmínkám (hlavní postavy se nechtějí naučit žít životem Italů a dělají vše pro to, aby mohly žít svým dosavadním životem, například porušováním tamních zákonů).

Hlášek je opravdu více než dost, ale pamatujete si je všechny? Svou skvělou paměť si můžete ověřit v našem kvízu, který se zaměřuje na hlášky přímo z filmu Slunce, Seno, erotika. Pusťte se do něho a přesvědčte se, že dokážete správně doplnit všechny hlášky. Vždy vám ukážeme začátek určité hlášky a vy budete mít za úkol vybrat správný konec. Hodně štěstí.

Každý díl filmové minisérie Slunce, seno, … nám zlepšil náladu a zároveň přinesl něco nového. To nejdůležitější je však smích. Smích má prý léčivé účinky, a v případě Slunce, seno, erotika rozhodně nebyla o smích nouze. Slunce, seno, … má zároveň tu moc, že stmelila rodiny. Jen málo lidí se nerozhodlo strávit společný čas s rodinou sledováním této legendární trilogie.

Zároveň se jedná o jedny z nejoblíbenějších filmů české scény. Ve třetím díle přibyla novinka cizího kraje, což se též zapříčinilo ještě o větší oblíbenost filmu. Zdeněk Troška se zde opravdu činil, aby vytvořil něco výjimečného, a netřeba dodávat, že se mu to nakonec povedlo.

Zdroje článku: