Dvojka na zabití II: První série sklízela hodně rozporuplné reakce, ale přesto si diváky našla a udržela

Dvojka na zabití II: První série sklízela hodně rozporuplné reakce, ale přesto si diváky našla a udržela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úplně první díl osmidílné série sledovalo přes milion diváků. Sledovanost se sice během dalších dílů snížila, ale je jasné, že po několika neúspěšných pokusech se Prima rozhodla vsadit na jistotu a nabídnout divákům osvědčenou dvojici Saru Sandevu a Jakuba Prachaře.

Diváci už vědí, že tento kriminální seriál se nebere moc vážně a přináší spíše komediální rozměr. O poněkud odlehčeném žánru už vypovídalo samotné herecké obsazení a v seriálu, kde se objevil třeba Milan Šteindler, nelze očekávat úplně vážný kriminální styl. Diváci u první série ocenili jasně daný počet epizod a poměrně dobrou chemii mezi dvěma protagonisty. Jak už víme, ta chemie tam byla i mimo záběry kamer. Seriálu to rozhodně dalo pár bodů navíc hlavně u diváků, kteří chtějí i v krimi žánru trochu romantiky, aby si u seriálu mohli odpočinout.

Pro české diváky se ukazuje mix krimi a komedie jako seriálový styl, který umí ocenit. Především je to trocha zpestření v době, kdy na obrazovce jeden kriminální seriál střídá druhý (a to někdy doslova).

Seriál byl od začátku trochu „drzý a plný nekorektního humoru", což mu dodalo na zajímavosti. Horší už to bylo s technickým zpracováním. Děj by si zasloužil větší propracovanost, aby nebylo od první chvíle jasné, jak se bude vyvíjet. S tím je spojené i poměrně naivní vystupování postav. To však nemusí být pro mnoho lidí na škodu, pokud si chtějí jen odpočinout u televize před spaním a nehledají zábavu, ze které by měli těžké sny.

Co nabídne druhá řada seriálu

Televize Prima připravila pro diváky další sérii seriálu Dvojka na zabití II. V hlavních rolích vyšetřovatelů se opět představí Sara Sandeva a Jakub Prachař. Detektiv Martin Rykl a vyšetřovatelka Karolína Světlá budou vyšetřovat kriminální případy a půjdou si s láskou a vtipem opět po krku.

Pokračování krimi komediálního seriálu Dvojka na zabití přinese divákům osm pokračování a vtipnou dvojici kriminalistů Rykl – Světlá, kteří se sice milují, ale taky občas nenávidí.

Pokračování seriálu bude vtipnější a v něčem i drsnější,

prozrazuje Sara Sandeva, která opět stojí po boku Jakuba Prachaře.

Dvojka bude propracovanější, lépe jsme hráli a bude to o dost zábavnější a taky zajímavější,

slibuje druhý seriálový hrdina.

Tihle dva spolu trávili na place hodiny a hodiny.

Baví mě, že se mezi našimi postavami nebude odehrávat žádné klišé a nedopadne to, jak si diváci myslí a třeba očekávají,

tajnosnubně naznačuje Sandeva.

Výhoda druhé řady je o tom, že se zase ti dva nemají rádi. Tedy mají, ale vloudí se mezi ně takové drobnosti, které budou dělat děj zajímavější. Martin bude tak trochu hulvát, a to se Karolíně nebude líbit,

 naznačuje děj Prachař, který na posledním natáčecím dni zažil pořádný adrenalin.

Kubu jsem krásně postrčila do Vltavy, víc prozrazovat z děje nebudu, ale řeknu, že jsem se o něj bála asi víc než on o sebe. Byl to trochu adrenalin. I když, já s Jakubem zažívám adrenalin ob den, tak jsem na to zvyklá,

prozrazuje na závěr Sandeva.

Premiérové díly od 28. srpna každou středu ve 20.15 na Primě.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • csfd.cz,
  • Autorský text