Kvíz: Dva a půl chlapa s Charliem Sheenem i bez něj

Kvíz: Dva a půl chlapa s Charliem Sheenem i bez něj
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Dva a půl chlapa je neodmyslitelně spjat s hercem Charliem Sheenem. Ten v něm ztvárnil roli bohatého sukničkáře Charlieho Harpera. Poslední řady seriálu se však točily bez Charlieho. Proč?

Charlie Sheen jako hlavní hvězda seriálu

Charlie Sheen si v seriálu Dva a půl chlapa zahrál jednu z hlavních postav, a to bohatého Charlieho, který žije v domě na pláži a užívá si života. Jeho radovánky naruší až rozvedený bratr Alan, který se k němu přistěhuje i se synem. V seriálu Dva a půl chlapa pak diváci mohou sledovat všední i nevšední dny této nesourodé trojice.

Ve všech dílech seriálu však Charlieho Sheena neuvidíte. Scenárista a producent Chuck Lorre byl totiž nucen známého herce vyhodit. Charlie Sheen si stejně jako seriálový hrdina rád užíval života. Miloval ženy, hodně pil a bral drogy (a to i v práci). S oblibou kombinoval alkohol s heroinem. Nakonec se ukázalo, že se nakazil i virem HIV. Spolupráce s ním byla velmi obtížná.

Studiu Warner Bros. nakonec došla s Charliem Sheenem trpělivost. Poslední kapkou byla veřejná urážka producenta Chucka Lorreho. Nejprve bylo zrušeno natáčení dalších epizod, nakonec byl Sheen definitivně propuštěn (jeho postava v seriálu zemřela). V seriálu pak Charlieho Sheena nahradil Ashton Kutcher. Nikdy však nebyl tak divácky oblíbený jako jeho předchůdce.

Charlie Sheen podstoupil řadu léčení a nakonec se se scénáristou a producentem seriálu Dva a půl chlapa udobřil. Sheen si dokonce zahrál menší roli v jeho novém seriálu Bookie. Ten vypráví o sázkaři Dannym a jeho zadlužených a problematických klientech. Charlie Sheen hraje právě jednoho z těchto klientů.

 

Zdroje článku: