Drbárna ze ZOO: V seriálu se bude už jen rodit

Drbárna ze ZOO: V seriálu se bude už jen rodit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojta chystá svatbu na radnici. Stále v sobě dusí ten pocit bezmocnosti, když byla Izabela v nemocnici, a už nic takového nechce zažít. Izabela není proti, ale nadšení ze svatby bez špetky romantiky nějak neumí předstírat. A druhý praktik se k němu přidává. Marek vezme na radnici Terezu.

Běla jen obrací oči v sloup, jak si její vnuci vůbec neuvědomují, že taková svatba není zrovna nezapomenutelným zážitkem. Dobře tuší, že holky měly o svém dnu „D“ trochu jinou představu.

Težké začátky vztahu Sid a Adama

Adam se vrací do ZOO

Sid konečně usoudila, že svého miláčka může pustit do práce. Tam ho všichni vítají a Adam, aniž by chtěl, svým plamenným obhajováním Lubora Brázdy do role ředitele ostatní přivede na myšlenku, že by měl na ředitele kandidovat sám. Jednak by udělal radost dědovi, který byl nejlepším ředitelem, jakého ZOO měla, a také je jasné, že na rozdíl od Lubora by kladl zájmy zvířat na první místo.

V ZOO se dějí ale vážnější věci. Po několika pokusech se Tamaře a Fandovi podařilo odchytit opici. Jak však Tamara zjistila, je to jiná opice, než kterou vyfotila, a tudíž se musí v areálu pohybovat zvířat víc. Prohlídkou odchycené opice se přišlo i na to, že za její agresivní chování může to, že čeká mladé.

Petr bude mít pátého potomka

Radostnou událost zatím tajila i Ester. Měla trochu špatný pocit se zmínit před Viky, která se o dítě už dlouho pokouší. Jenže se prořekla před dětmi a bylo jasné, že musí s pravdou ven, protože děti by to Viky stejně řekli. Než se k tomu dostane, Viky už si novinku vyslechne od Bena a důvod, proč jí novinka nijak nezasáhla, je jasný. S Ester budou nejspíš rodit ve stejné době.

Marek přece jen svatbu přehodnotil

Když se Tereza dozvěděla, že na radnici má termín zamluvený jen sestra, trochu se vylekala, že si to Marek rozmyslel a nápad, že si ji vezme ještě před porodem, nakonec padá. Chvíli otálela, než se ho zeptala, aby se dozvěděla, že Marek jejich i Vojtovu svatbu jen přeložil na jiné místo, aby si holky tu vysněnou romantiku přece jen užily. Pomohla i Viky a holkám už začala šít šaty.

Adam a Filip
Adam a Filip | Zdroj: FTV Prima

Ovčík kuje pikle

Jen u Charlieho a Dominiky je to se svatebními zvony nejasné. Ilonka nejprve odmítla jít Charliemu za svědka, protože se jí nápad na fiktivní svatbu nelíbil. Jenže potom zaslechla Ovčíka, jak telefonuje, a tak se dozvěděla, že svatbu Dominiky nechce ze sentimentálních důvodů, ale má jiné plány, navíc ani nepočítá s tím, že by Dominika firmu vedla i poté, co se Kamil vrátí z vězení.

Ilonka si samozřejmě nenechala pro sebe to, co si o Ovčíkovi myslí. Ten se nakonec rozhodl, že to musí Dominice nějak rozumně vysvětlit. Jenže co je u něj pravda a co promyšlená lež?

Zdroje článku: