Drbárna ze ZOO: Sid svitla malá naděje, jenže cestu za šamanem do Amazonie by Adam nepřežil

Drbárna ze ZOO: Sid svitla malá naděje, jenže cestu za šamanem do Amazonie by Adam nepřežil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr a Ester odjíždí na svatební cestu, a tak má Viky zase plný dům dětí. Není to poprvé, takže jí to nevadí. Jen důrazně děti požádala, aby rozhodně žádnou další tajnou svatbu nepřipravovaly. Byla by to nejspíš ta její. A to ještě netuší, že zmatený Filip bude pobíhat se zásnubním prstenem v kapse.

Za Adamem přijel na návštěvu kamarád Jakub Vágner a zůstal úplně šokovaný, když se dozvěděl od Sid, co se s jeho kamarádem děje. Samozřejmě i on se nabídl, že rád pomůže, když bude něco potřeba. A nebyla to jediná návštěva. Vrátil se a řekl Sid, že se kdysi na výpravě setkali spolu s Adamem se šamanem, který uměl lidi z kómatu vrátit zpět k životu. Nepomáhal jen bojovníkům ze svého kmene, ale docházeli za ním i jiní lidé. On a Adam se tomu tenkrát trochu smáli a vtipkovali, že až budou potřebovat, tak se zastaví. A šaman tenkrát Adamovi řekl, že na něj bude čekat.

Sid byla trochu z této myšlenky zmatená, ale Jakub slíbil, že se pokusí oživit nějaké staré kontakty a zjistí, jak reálné by bylo Adama do Amazonie dostat.

Jak se říká, „tonoucí se stébla chytá“. Sid se na tuto myšlenku upnula. Babička sice na podobné věci nevěří, ale své jediné vnučce slíbila, že samozřejmě i soukromé letadlo a vše potřebné uhradí.

Jenže za pár dní se Jakub ukázal a nenesl dobré zprávy. V Amazonii prší a je to alespoň na 14 dní. Cesta džunglí by byla v takovém počasí složitá i pro zdravé lidi a není reálné, aby tam někdo dokázal donést Adama. Začalo se tedy pracovat s variantou, že by mohl šaman dorazit na nějaké přístupné místo u letiště, jenže všechny plány ukončil lékař, který prohlásil, že by Adam tak dlouhý let nepřežil.

Městem se šíří novinka, ale nikdo z ní radost nemá

Starý Ovčík má být propuštěný ze zdravotních důvodů z vězení. A všichni si myslí, že je to jen trik, aby se dostal domů. Největší strach z jeho návratu má Ovčíková, která proti manželovi svědčila, a starosta Bavor. Ten se postaral o to, aby Ovčíkův zdravotní stav prověřil i jiný specialista a všichni se na chvíli uklidnili myšlenkou, že mají vyhráno a lump zůstane ve vězení.

Ilonka se zaměřila na Dominiku a přišlo jí hodně divné, že informaci o vážné nemoci svého otce bere tak klidně. A hned se s tím svěřila Charliemu, aby si všiml, že jeho přítelkyně nemá žádné city. Ilonka byla celkem vytrvalá, až nasadila Charliemu brouka do hlavy. Je opravdu tak lhostejná jen k otci, nebo by ani v jeho případě neprojevila žádné emoce?

Plán s dalším lékařem nevyšel tak, jak měl. Ovčík je opravdu nemocný a podle lékařů se jeho nádor na mozku léčit nedá.

Roztančená ZOO

Do ZOO nastoupí nový manažer a Lubor má pocit, že se všichni kolem zbláznili. Podivný chlapík je spíš klaun než manažer, ale Roklové se líbí a díky jeho přístupu k návštěvníkům je najednou ZOO velmi populární na sociálních sítích a výrazně se zvedl prodej vstupenek. Lubor není na takové změny připravený. V ZOO se netančí, do ZOO se přece chodí dívat na zvířata! Jenže jak to vypadá, je jediný, komu nový manažer vadí. A to s ním musí sdílet kancelář.

Zdroje článku: