Drbárna ze ZOO: Sid a její ranní nevolnosti nakonec odhalí žirafa Žaneta

Drbárna ze ZOO: Sid a její ranní nevolnosti nakonec odhalí žirafa Žaneta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid není po ránu dobře a cítí se podivně zesláblá. Adam o ní má strach, ale tak zle jí zase není. Bojovat s nevolností budou v této epizodě i další postavy. Každý pro to má své důvody. Partner od Jeřábkové si pochutná na čokoládě, kterou měla Viky ve schránce, a ve střevech se mu zrodí tornádo.

Viky otevře záhadnou krabici se smajlíkem, ve které je srdce krávy. Zatímco Filipa pronásledují fanynky, které ho kvůli něčemu strašně začaly milovat, Viky má úplně jiný problém. Má ctitele, který ji zahrnuje podivnými dárky. Na pomoc si už přivolali i Břéťu. Zatím se však Viky nic zásadního nedozvěděla a Filip si o ni dělá velké starosti.

Filip a Viky
Filip a Viky | Zdroj: FTV Prima

Ilonka změnila názor

Ilonka se do nové práce vyparádila a slaví jeden pracovní úspěch za druhým. To sice Charlieho těší, ale nová hospodyně, kterou si za Ilonu obstaral, je jedna velká katastrofa, a tak se v jeho domácnosti moc neohřeje.

Po několika dnech se však Ilona rozhodla, že se vrátí ke své původní práci. Nová práce byla zajímavou zkušeností, ale je to pro ni dost fyzicky i časově náročné. U Charlieho ji to baví a má svůj klid, protože Charlie i Dominika jsou pořád někde venku.

Pálivá lízátka

Vojta už má všechny zkoušky ve škole hotové, a tak se vrátil na chvíli do baru. Tam si chodí už pravidelně dvojčata stěžovat na trable v podnikání. Když už to vypadalo, že se jim navýšení výroby pálivých lízátek povede, došly papričky. Marek je dokázal sehnat od kamaráda, ale musel za ně draze zaplatit. Všechny druhy musel ochutnat.

Pálivé peklo sice přežil, jenže se stalo to, s čím nikdo nepočítal. Pálivá lízátka rychle získala oblibu a stejně rychle o ně přestal být zájem. Marek si však všiml, že je zájem o jeho ochutnávací video, a napadlo ho, že v baru uspořádá soutěž s extrémně pálivými lízátky. Na sociálních sítích by tak mohl obnovit zájem o nákup této pekelné dobroty.

Touha po peněžní výhře zaslepila i Fandu, a tak se i on zapojil do ochutnávací soutěže. V očích měl sice děs, ale pořád si věřil, že to vydrží. Kdo jiný než on! Konečně by tak v něčem mohl vyniknout.

Šamanka Žaneta se nikdy neplete

Když se Tamara potkala se Sid u žiraf, nestačila se divit. Její oblíbená žirafa Žaneta si Sid prohlédla a hned jí bylo jasné, že je na cestě malé „háďátko“. Tamara z toho byla paf a Sid tomu nechtěla věřit. Ale Tamara si je naprosto jistá, že Žaneta se neplete. Prý je něco jako šamanka a dokáže poznat těhotenství i u antilop v sousedním výběhu.

Těhotenský test nakonec vyšel pozitivní, takže Tamara využila příležitosti a napůl omámenou Sid dovedla za Adamem, aby si tu radostnou novinku užili spolu.

Tak moc jako na fotografii se však Adam neradoval, ale přece jen trochu emocí ukázal. Snad se mu z radosti zase nevrátí ty jeho vize. (Fotografie pochází z oslavy dvoustého dílu seriálu ZOO.)

Šimon Bilina
Šimon Bilina | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroje článku: