Drbárna ze ZOO: Šest svateb a miminko na cestě aneb Vše, co chcete vědět k podzimním dílům seriálu ZOO

Drbárna ze ZOO: Šest svateb a miminko na cestě aneb Vše, co chcete vědět k podzimním dílům seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V další podzimní sérii seriálu ZOO se diváci mohou těšit na několik životních zvratů, dotek smrti, radostná očekávání i velkolepé svatby. Život hrdinů nebude ani jeden den klidný, ale pokud nevzdají boj s osudem, vždy je šance na šťastný konec.

Diváci, kteří využívají možnost sledovat díly seriálu ZOO v předpremiéře, už některé novinky vědí, ale je zde mnoho zajímavých událostí, které na své odhalení ještě čekají. Sid (Michaela Pecháčková) si myslí, že je nemocná, ale opak je pravdou. Poněkud netradičně se dozvídá, že ji čeká společně s Adamem (Šimon Bilina) životní událost. Zjistí totiž, že je těhotná. Sid ani neví, zda se má vůbec radovat. O těhotenství sice už uvažovala, ale nic konkrétního neplánovala. Adam je štěstím bez sebe, konečně ta nejlepší novinka, kterou mohl dostat. Má možnost mít zase pěknou rodinu. Z té jeho mu zůstal jen starý děda Hruška.

Jenže Sid se nešťastnou náhodou dostane do blízkosti jedovatého hada a Adam se nechá uštknout místo ní, aby neohrozil ani ji, ani potomka, kterého čeká. Bohužel na uštknutí nereaguje vůbec dobře, upadne do kómatu a lékaři mu nedávají velkou naději na přežití. Sid má sice oporu v matce a v babičce, ale neumí si představit život bez Adama. Proto se rozhodne, že si Haďáka vezme, i když není naděje, že se probudí. Je to vůbec možné? Alice (Sabina Laurinová) a Sidonie (Jana Švandová) se rozhodnou dceři a vnučce splnit přání a pustí se do příprav. To by tedy mohla být svatba číslo 1.

Sidonie a Alice nad postelí Adama v nemocnici
Sidonie a Alice nad postelí Adama v nemocnici | Zdroj: FTV Prima

Ester (Nelly Řehořová) utekla od Petra (Robert Urban), protože si myslela, že Petr dál miluje Viky (Eva Burešová). Filipovi (Tomáš Klus) bylo ale Petra líto, tak Ester přivezl zpátky a dvojici udobřil. Také tím omezil každodenní návštěvy soudce u nich v bytě, což už bylo obtěžující. Ben (Jakub Barták) a Sofie (Adéla Hesová) se snaží napravit všechno, co Ester provedli, a to tím, že Petrovi a Ester uspořádají svatbu. Petr a Ester se berou. Navíc mají tihle dva velké tajemství. A nejen oni. Že by šlo o další těhotenství? To je svatba číslo 2.

Izy (Lucie Černá) skončí v nemocnici, ale Vojtu (Goran Maiello), který není její manžel, za ní nepustí a nechtějí mu říct, jak je na tom. Vojta se poté, co se Izy vrátí z nemocnice, rozhodne, že si ji vezme. Z podobně praktického důvodu se k nim chce přidat i Marek (Štěpán Benoni), ale Tes (Barbora Černá) ze svatby na úřadě není nadšená. Viky šije sestrám svatební šaty a dvojčata ji přemluví, aby ušila i jedny sobě. Co kdyby se náhodou hodily? Takže to jsou svatby číslo 3, 4 a 5.

Julie (Jana Bernášková) zažila nemilé překvapení v podobě svého exmanžela (Viktor Dvořák), který se zjevil, když ho nejmíň čekala a začínala nový život s Jardou. Násilím a vydíráním donutil Julii, aby se s ním vrátila zpátky domů. Přátelé však zasáhli a exmanžel skončil ve vazbě. Navíc vyšlo najevo, že už má u policie vroubek za krádeže, takže to vypadá na několik let ve vězení.

Jsme u svatby číslo 6, která je obestřena tajemstvím. Mohla by to být Julie a Jarda, ale stejně tak by se mohl oženit třeba Fanda Kolman se Sylvou nebo jeho matka s Brázdou. A potom je zde ještě Charlie s Dominikou. Ti se konečně shodli na tom, že je jim spolu dobře a chtějí spolu být. Ovšem nejočekávanější udobření by se mělo odehrát mezi Albertem a Kristýnou. Že by právě u této dvojice byly slyšet svatební zvony?

(od 27. srpna na Primě, celkem 16 epizod)

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text