Drbárna ze ZOO: Seriál míří ke konci. V říjnu se stane řada klíčových událostí

Drbárna ze ZOO: Seriál míří ke konci. V říjnu se stane řada klíčových událostí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO se pomalu bude loučit. Kdo sledoval prázdninové předpremiéry, prožil si radost z těhotenství Sid, ale i velký smutek v okamžiku, kdy se Adamův stav po uštknutí hadem zhoršil. Jinak se nic zásadního neudálo. Viky stále tráví dny otvíráním dveří Jeřábkové a dvojčata bojují s minulostí.

V první polovině října Sid bude stále dělat možné i nemožné, aby Adamovi pomohla. Tak moc si přála, aby s ní Adam sdílel její štěstí, že si najednou neumí představit, že by jejich dítě nepoznalo, jak báječného otce má.

Anička nám dospěla

Zdroj: FTV Prima

Naštěstí má Sid oporu v matce a babičce a do děje vstupuje další zajímavá a tajemná postava – šamanův syn. I ten se snaží o šamanské uzdravení. Jenže něco se zadrhne.

Fotoaparát s minulostí

Viky obdrží záhadnou SMS. Protože události posledních týdnů ji i Filipa vystrašily, netuší, co si myslet. Jedná se o údajnou věc po její matce. Na schůzku se vydá s policejním doprovodem, ale jak se ukáže, dostane jen starý fotoaparát s nevyvolaným filmem. Viky je nakonec z podivného dárku dojatá. Dozví se něco o matce?

Fotky ji nasměrují ke skrýši matky a Viky je zvědavá, co by tam mohlo být. Nakonec se topí v dojetí.

V ZOO se dějí podivné věci

Ve výběhu se objeví mrtvá žirafa. Má zlomený vaz. A do toho přijde tajemný ošetřovatel, o kterém nikdo nic neví. Vypadá to, že místo toho, aby se pomalu začaly osudy všech postav uzavírat, tvůrci už dávno nějakou kontinuitu děje vzdali a zbylý vyměřený čas prostě musí něčím „zaplácnout“.

Roklová se stále trápí na pozici ředitelky, protože neví o nikom, kdo by po ní mohl převzít „otěže“ ředitelské funkce. Navíc starosta je vždy ve střehu a jen čeká, aby se chopil své příležitosti a konečně do vedení mohl dosadit člověka, kterého by ovládal.

Roklová a Brázda zvažují, jakou by měl Lubor šanci vyhrát výběrové řízení, a Brázda se nakonec k tomuto kroku odhodlá. Kandidátů bude víc a docela to některé lidi překvapí.

Charlie jde s pravdou ven

Z ničeho nic najednou vyplavou na světlo stíny Charlieho rodičů. To zaujme Dominiku a začne pátrat v minulosti svého miláčka, a to i přesto, že ji Lišková varuje, aby to nedělala. Když se Charlie dozví, že Dominika strká nos do jeho minulosti, pěkně se naštve.

Nakonec po přítelkyni chce, aby mu slíbila, že nechá jeho minulost spát. Ilonka ale na rozdíl od něj ví, že Dominika takový slib nedodrží. Situace se vyhrotí a Charlie nakonec před Dominikou odhalí svou minulost, protože ji nechce ztratit.

Vzpomínka na začátky Ilonky a Charlieho

Zdroj: FTV Prima

Svatba jako gesto

S Adamem se situace zhoršuje a Sid se po rozhovoru s Markétou dozví, že by si Adama navzdory okolnostem mohla vzít. Oporu a pomoc najde i u Julie, která jí i Adamovi má co vracet a dělá to ráda. Při obřadu dojde k velkému překvapení a slova šamana, která původně nedávala moc smysl, se začnou naplňovat.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text