Drbárna ze ZOO: Petr se žení a Adamův stav se nelepší

Drbárna ze ZOO: Petr se žení a Adamův stav se nelepší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ben se Sofií vzali Ester na milost. Viky moc dobře pochopila, že schválnosti, které jen tak mimochodem Ester dělají, mají jediný cíl – znechutit jí soužití s jejich otcem. Přitom Ester už dávno není tak nafoukaná a nepřátelská, jak bývala. Když se ujistila, že Viky nechystá pomstu, uklidnila se.

Jenže dalo dost práce, než to děti pochopily a konečně jim došlo, že ani ony nechtějí, aby byl jejich otec zase sám. To by totiž také znamenalo, že by si za čas musely zvykat na jinou ženu, která by mohla být ještě horší než Ester. Velký vliv na ně měla i domluva od Viky a Filipa.

Zdroj: FTV Prima

Děti se tak rozhodly, že odčiní své zlobení a uspořádají pro otce tajně svatbu. Spojence našli v Josefíně a nakonec všechno klaplo. Trošku se to zaseklo s Bavorem, ale když starosta zjistil, že jde o soudce, rozhodl se, že dětem vyhoví a bude mít tak na vlivném místě dalšího známého člověka, kterého by někdy mohl potřebovat.

Všichni zúčastnění tak byli dětmi pozvaní na „udobřovací oběd“ k Markovi, kde se ta velká událost odehrála. Jen Danuše to nestihla. Jak se však později Filip dozvěděl od Raula, když po telefonu s Viky o svatbě mluvila, měla pocit, že i Viky by se ráda vdávala.

A Filip koupil prsten s diamantem. Jen Marek mu trochu zkazil náladu, když mu Marek řekl, že ho Viky s prstenem vyžene.

Velké trápení vystřídá ještě větší

Sid dochází stále za Adamem do nemocnice a doufá v malý zázrak. Doktoři zkoušeli Adama dvakrát probudit, ale marně. Sid si tak vyslechla tvrdou pravdu, že je Adam v kómatu a není jasné, co bude dál. Podle lékařů je jeho tělo v pořádku a vlastně nic víc dělat nemohou.

Když Sid v pokoji zmínila domov, zdálo se jí, že Adam na slovo reagoval. Vyložila si to tak, že chce jít Adam domů. Doporučení, aby ho nechala přepravit na švýcarskou kliniku, se jí nelíbilo.

Mít bohatou babičku, která umí vše zařídit, má své výhody. Adam se tak ocitl doma a s ním i dvě zdravotní sestry, aby nebylo vše jen na Sid.

Bohužel, úleva nebo lepší pocit, který Sid čekala, se nedostavil. Bylo to ještě mnohem horší, když s ním byla v noci sama. Lidé, kteří začali chodit na návštěvu, na ni začali působit tak, že se s ním loučí. Nakonec i ji napadlo, že pokud opravdu Adam lehkým stiskem ruky naznačil, že chce domů,tak to chtěl jednoduše jen proto, aby zemřel někde, kde to zná.

Dvojčata a jejich kauza

Zdroj: FTV Prima

Alespoň dvojčata se mají lépe. Poté, co slídícímu majorovi zavolala záchranku, když ho pobodal propuštěný vězeň, ten se rozhodl, že případ nechá být. Moc nechybělo a mohl zemřít.

Jen Charlie začal panikařit. Aby ochránil holky, napsal doznání a poslal ho po Břéťovi majorovi Havlíčkovi. Teď mu to přijde jako pěkná hloupost, když holkám nic nehrozí a on to odnese.

Zdroje článku: